Teade

Collapse
No announcement yet.

S- 30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sitalt töötavad ikka jah, aga kui tahad mingitgi heli saada, siis kasuta võiomu. Vähegi kõlari moodi asjad tahavad ikkagi võimu saada.
    kris@andmevoog.eu

Comment

eks ole ikka jah mingit võimendit vahele vaja.. no maki taga mingit häält teeb jah,aga parem ikka kui oma väike võimukene vahel..

Comment

aga ikkagi kas äheb võimu vaja? mul need S30 töötavad niisama maki järel ja mingit võimu pole
        Makil on siiski mingi võim sees, kui sa pole siiamaani veel aru saanud - need võimud millest rahvas siin rääkis on lihtsalt võimsamad, mis annab parema kvaliteedi ja eeldatavasti ka rohkem valjust.

8 tolli maksab mingi 160-180
        Ega ikka ei maksa küll - 250 krooni tükist, 10" 275 - 350 ja 12" 350 - 400.

S30te jaoks tee kaks 10 ltr kasti(ehk siis üks natuke üle 20 ltr kast, mis keskelt vaheseinaga eraldatud). Ventidena kasuta kas 50 või 75 kanalisatsioonitoru. Toru pikkus selgub siis kui sul on toru läbimõõt välja valitud.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

elu sees ei maksa 8 tolli 250

Comment

Tartus maxab 8" ~190.-
            kris@andmevoog.eu

Comment

Tallinas Järvel Ben Autotarves 8" 250 krooni tükk - läehn ekstra järgmine nädal vaatan ja ütlen kas on - viimati igal juhul oli.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

mul yks sugulane yldese rääkis sellist juttu et valgast saab 12" ka 300

Comment

Vaidlema ei tasu küll sellepärast minna

Comment

Vaidlema ei tasu küll sellepärast minna
                    seda minagi
                    anna sis teada kui valmis kastid on.. ja ürita pilte ka klõpsida..

Comment

okay, teen seda kindlasti

Comment

mul yks sugulane yldese rääkis sellist juttu et valgast saab 12" ka 300
                        Õige jutt ikka või NSR?
                        Ise ostsin 12" KA ~2 a. tagasi Akordist 345 eeguga, mõtlesin pärast, et niikuinii s*tt äri, mujalt oleks odavamalt saanud, aga tuleb välja, et nii enam- vähem normaalne hind siis ikka... Aga kui 300' ga saab kusagilt (ikka uue), siis / me vist üsna huvitatud, vaja midagi autosse kah...

Comment

: S30 teema all käib see küll, jah ;D
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Järjekordme kyssa, mul nendel S30tel on mingid torud olemas mis kõlli lähevad. Äkki ma siis ei pea seda solgitoru kasutama ning ehk piisab nendest torudest mis mul nendes kõllides juba on ???

Comment

Kasuta siiski neid solgikaid.
                              kris@andmevoog.eu

Comment

need torud mis sul on on arvatavasti mõeldud s30 default kastile, sinu kasti heli rikuksid nad kahjuks ära. nii et elagu solgitoru

Comment

Working...
                                X