Teade

Collapse
No announcement yet.

S- 30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

solgitoru ei maksa ju nii palju :
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui just ~20.- paljux ei osutu ? :
      kris@andmevoog.eu

Comment

No nüüd leidsite küll asja mille üle vaielda. :P
        muusika on kuulamiseks

Comment

Klge S30 on seal kaks kihti mähist.. aga kas ühte kihti paksemat traati ei või kerida vei : Ja kui vähem seda kerida, siis ma olen aru saand, et kõlar teeb kõvemat häält ka... või olen ma valesti aru saand..

Comment

No Way ! Niimoodi väheneb ju mähise takistus... Pika ja peenikese traadi asemel lühike ja jäme, eh? Oled võimendi peale vihane?

Comment

Klge S30 on seal kaks kihti mähist.. aga kas ühte kihti paksemat traati ei või kerida vei Ja kui vähem seda kerida, siis ma olen aru saand, et kõlar teeb kõvemat häält ka... või olen ma valesti aru saand..
              Ise saad aru mis mähisest sa ikka täpselt räägid?
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

KA 8"250.- KA 10"275.- KA 12"360.- vot nii täna just käisin seal ben autotarves

Comment

KA 8"250.- KA 10"275.- KA 12"360.- vot nii täna just käisin seal ben autotarves

kas selle 12"-ga annab miskit teha ka? või on täielik saast? :
                  Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                  www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

ta ei ole saast lihtsalt ta ei kesta nii kaua pioneer või audes ja kui õige kasti teed siis ta paugub päris hästi see on minu arvamus

Comment

kas selle 12"-ga annab miskit teha ka? või on täielik saast? :
                      mul sellest tehtud supikas toanurgas ja heli üle ei kurda.. korralikult arvutatud kastiga teeb head häält..

Comment

sama siin

Comment

mul neid 4 ja paugub hästi "surround"

Comment

Working...
                          X