Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
ei vaidlegi vasta...muide...dixo..miz arvad..millinne viis on kõige parem kasti ilusaks saada?kui ntx valin musta,et nagu millinne must parim on? ja palju cash umbes täpselt lääp?
Raha sul viimistluse osas nüüd nii megalt ei lähegi - rohkem on asi kannatuses ja oskustes. Kui pole pahtliga veel suuri kogemusi, siis on üsna suur töö kõik kohad ilusti siledaks saada - aga soovin edu.
Tehnika vajab sul tõesti viimistlust, kuid S90te lahendus on sul küll huvitav - just valjukate paigutus. Bassi on sul toas vast natuke isegi liigapalju?
ei vaidlegi vasta...muide...dixo..miz arvad..millinne viis on kõige parem kasti ilusaks saada?kui ntx valin musta,et nagu millinne must parim on? ja palju cash umbes täpselt lääp?
Must emailvärv olex täitsa harasoo. Ma arvan, et täismatt oleks parim. endal kast oli poolmattiga, aga samas polnud ka midagi viga. Maxab ta vähemalt Tartus 65.- (1 liiter) ja yhest purgist saad 2 kasti keskmiselt.
tmäärisin hermeetikuga ära et rsk kusagil õhku läbi ei puistaks, ja kõrval helisid tegema hakkaks...värv kah hetkel mingi alusvärv peal or smth..suht kole tglt praegalt..aga selleest tuuma mats
kle kipub olema jahh.... :-/ kuid 1xs90 ja 1x 12" king audio bassid ja 2xtuuma s30 neoonvalgusega ootavad tegemist..niiet tööd jätkub ja db tuleb kah veel tuppa jõhkralt juurde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jah, SPL on kindlasti kõva, aga emm... sul on ju võim ainult brig001? ma ei väida, et sellest võimust SQL-i ei tuleks aga noh, kurat, sul terve tuba kaste täis ju toidab ikka ilusti ära?
tuba kaste täis ja tuleb juurdegi..sellepäasrt ongi nn tuuma kõlarite tuba ;D kle..toidab ära küll...hetkel taga 2xs90 ja ka12" ja võim kuumaks äi lää üldse...ma täna päev otsa nii normaalselt kuuland..hetkelgi müdistab siin parajalt..ja võim leige.. ;D
Comment