Teade

Collapse
No announcement yet.

minu tehnika siis :D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

minu tehnika siis :D

jah...sain kah lõpuks netti üles oma tuuma tehnika, miz mul möllab...kõik kõllid asjad ise tehtud jne jne jne

WWW.hot.ee/rainx666
    mida sa lohh vahid

sa võiksid viimistluse ka ära teha, siis oleks suht kõva komplekt
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

IMO nõustun Nokatsiga
      kris@andmevoog.eu

Comment

ei nohh...kui aega...ja raha sellepeale leidub..ikke teen..aga egas välisviimistlus tümpsu muuda
        mida sa lohh vahid

Comment

Seda küll, et tümpsu ei muuda. Aga väga hea tunne on endal juba sees, kui kõll (ilus ja hea häälega ning kõigetähtsam: isetehtud) sul nurgas laxub
          kris@andmevoog.eu

Comment

ei vaidlegi vasta...muide...dixo..miz arvad..millinne viis on kõige parem kasti ilusaks saada?kui ntx valin musta,et nagu millinne must parim on? ja palju cash umbes täpselt lääp?
            mida sa lohh vahid

Comment

oletan et spl on v6imas. tee välisviimistlus kah ära, siis silmal ilus vaadata, praegu vaatasin, et keegi on king audiot nagu hambapastaga määrinud.

Comment

Raha sul viimistluse osas nüüd nii megalt ei lähegi - rohkem on asi kannatuses ja oskustes. Kui pole pahtliga veel suuri kogemusi, siis on üsna suur töö kõik kohad ilusti siledaks saada - aga soovin edu.
                Tehnika vajab sul tõesti viimistlust, kuid S90te lahendus on sul küll huvitav - just valjukate paigutus. Bassi on sul toas vast natuke isegi liigapalju?
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ei vaidlegi vasta...muide...dixo..miz arvad..millinne viis on kõige parem kasti ilusaks saada?kui ntx valin musta,et nagu millinne must parim on? ja palju cash umbes täpselt lääp?
                  Must emailvärv olex täitsa harasoo. Ma arvan, et täismatt oleks parim. endal kast oli poolmattiga, aga samas polnud ka midagi viga. Maxab ta vähemalt Tartus 65.- (1 liiter) ja yhest purgist saad 2 kasti keskmiselt.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

tmäärisin hermeetikuga ära et rsk kusagil õhku läbi ei puistaks, ja kõrval helisid tegema hakkaks...värv kah hetkel mingi alusvärv peal or smth..suht kole tglt praegalt..aga selleest tuuma mats
                    mida sa lohh vahid

Comment

kle kipub olema jahh.... :-/ kuid 1xs90 ja 1x 12" king audio bassid ja 2xtuuma s30 neoonvalgusega ootavad tegemist..niiet tööd jätkub ja db tuleb kah veel tuppa jõhkralt juurde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
                      mida sa lohh vahid

Comment

s30 sed pleksiklaasiga..jäi mainimatta ;D
                        mida sa lohh vahid

Comment

vaesed naabrid ;D aga muidu lahe süsteem.. SPL'i peaks tekitama ikka mehemoodi.. sest mul endal S90B ja KA12" ja juba bassi piisavalt..

Comment

jah, SPL on kindlasti kõva, aga emm... sul on ju võim ainult brig001? ma ei väida, et sellest võimust SQL-i ei tuleks aga noh, kurat, sul terve tuba kaste täis ju toidab ikka ilusti ära?

Comment

tuba kaste täis ja tuleb juurdegi..sellepäasrt ongi nn tuuma kõlarite tuba ;D kle..toidab ära küll...hetkel taga 2xs90 ja ka12" ja võim kuumaks äi lää üldse...ma täna päev otsa nii normaalselt kuuland..hetkelgi müdistab siin parajalt..ja võim leige.. ;D
                              mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                              X