Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofer jälle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Woofer jälle

Ok tegin siis millagil sellise woofri kasti:
    http://www.album.ee/?o=300057913&uilang=1
    ja tuli välja et need S90 bassikad ei mängi seal üldse mitte hästi.. mis ma nüüd selle kastiga peale hakkan?? väga hoolikalt on tehtud.. nüüd mädaneb seal nurgas äkki soovitate mingeid elemente sinna??  ???

kast tundus kudagi väike....endal tegin ka S-90 kõllile kasti ja liitreid tuli 50 (tiheda vattiga).

Comment

miks sa sinna klaasvilla panid. tahad et villaebemed mööda tuba-autot lendaksid? pärast köhid nii et halb hakkab.

Comment

mille põhjal kasti tegid? kas bassboxi ikka kasutasid?

Comment

no kasti liitrid soovitati 40-45l teha.. no selle järgi tegingi.. mõlemale elemendile umbes niipalju.. tunnistan ausalt et natuke tuli vähem.. a villa on ka ju parajalt ikka.. a kle muff, ei tea mix mul terve tuba neid villaebemeid täis peax olema.. ega ta nii kõvasti nüüd ka ei pexa.. ja vill on korralikult seintele kinnitatud..
          a noh soovitage siis elemente nende S90 asemele!!! või mida muud kastiga peale hakata?? aknast alla??

Comment

pikk toru on..? kui suure läbimõõduga..?

Comment

mulle jäi silma kaks asja, mis võivad asja ää sokkida

1. torud tunduvad natc peenikesed
              2. torud on elementidele liiiiga lähedal...minimaalne kaugus elemendist on 10cm ning soovitav oleks, et see number oleks vähemalt 1.5 korda suurem...

samuti võib olla üheks veaks see, et kogematta yhendasid elemendid vastandfaasi...tegijal juhtub nii mõndagi
              Audiol on hing sees...
              NotAnotherDigg

Comment

Kas sa bassikate vahele ikka seina tegid. Mõlemal peab oma kamber olema.
                audiotehnika
                siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

to erx: toru on veel maha lõikamata kuna pole saand korralikult kuulatagi.. mõtsin et kuulates timmin toru pikkust ja siis lõikan maha a sisemine läbimõõt on 50mm....
                  to TheJX: vastandfaasi kindlalt ei ühendanud, + ja - läxid ikka kokku.. mõlamal kõllil..
                  to normaalne96: sein on vahel jah.. seda on ju pildilt ka näha..

no krt milles siis asi o´lla võib ??? kõllid teevad imelikku häält kui musa sisse lasta.. nagu membraani liikumine tekitax sellist plärinat.. bõrrr ja bõrrrrr.. ;D
                  pakkuge veel variante...

Comment

ohissand. toru on ju liiga väike. VÄHEMALT 75mm solgikat tuleks kasutada, kuigi parem oleks 110mm toru. s90 element ikka liigutab päris kenasti õhku, vabalt hakkab liiga väikese toruga vilistama. vaheta torud ära ja siis vaatame edasi

Comment

ja kontrolli üle, kas + ja - ple segi st ühel kõllil vaheta need ära.
                      kris@andmevoog.eu

Comment

kuulge tümpsuvennad klaasvill on soojustusmaterjal mitte tümpsu suummutusmaterjal ja olen omal nahal seda tunda saanud mida isover või muu selline teeb-mul oli ostetud subbakal membraani tagasein täiesti kaetud villaebemetega.
                        kusjuures on praegune vill vanast vene villast tunduvalt ohtlikum(mikroskoopiliselt)inimorganismile.

Comment

Kuna oma silm on kuningas siis miks mitte ka oma kõrv?KEera ühe kõlli juhtmed teisipidi ja vaata mis häält ta siis teeb.Pilti mul arvuti millegipärast ei näita nii, et muud ma ei oska kommenteerida.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Minul tuli asjaga kaks mõtet - need torud on liiga väikesed ja sellest tulenvalt ilmselt ka valede mõõtmetega. Ja teiseks - valjukad on omadega õhtal. Või on ñeil miskit katki.
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

nojah.. arvate et see plärin kõlaris võib tekkida tänu liiga väikestele torudele ??? ja algul räägitaxe et vill on väga hea ja siis et ei ole ka...

Comment

Working...
                              X