Teade

Collapse
No announcement yet.

Audese bassika võimendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ok teeme nii - ma nüüd lähen ja häbenen nurgas! :P
    Nurk on liiga hea koht sinusuguse rikutud hinge jaoks, vaid põrgutuli võib seda puhastada....

Comment

Nurk on liiga hea koht sinusuguse rikutud hinge jaoks, vaid põrgutuli võib seda puhastada....
      Ainult mitte seda!
      Hmhmh, tulles korraks tagasi aga teema juurde siis minu arsut võiks võim alati valjukast võimsam olla - helikvaliteet maksab kah midagi.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Peale selle võib nõrk võimendi kõlari kesk- ja kõrgribavaljukad klippimisega ära rikkuda.

Comment

Eino hea küll hea küll, ma ei hakka oma möla sekka ajama.

Kuid oli vaja teada palju nom. peetakse sellise elemendi puhul võimendi võimsust.

Kodus Audese 8" kärgelemendid 130 WATTI RMS ja need hakkavad üle taguma juba siis, kui lasta 65 WATISEST võimust mingi kolmveerand sisse.
          BassZone

Comment

Hea küll, kustutage see teema ära.

Ainult mingit saasta risustati täis, pole erilist mõtet.
            BassZone

Comment

Kui te pole veel märganud, siis siin foorumis ei toime sellist teemade sulgemist ja kustutamist nagu mujal - jäetakse nö ka taganemistee.
              Ma vastasin sul küsimusele - mina alla 80-100W ei paneks. Alla selle ta mängib küll, kuid peakidel hakkab jubedalt moonutama. Ka bassid moonutavad ja mitte vähe. Loomulikult ütled sa selle peale et tleb sõber külla ja tapab kõlari ära - nojah, eks sõber siis pärast ka maksab. Üldiselt tuleks siiski mõistusega keerata, mitte jälgida numbreid.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Thanks!

Ise pole selliste asjade just eriti kusrsis, ei teadnud mis hea ja mis mitte. Moonutusest ja sellisest jamas.

Alati on targem mõne kogenuma käest järele pärida, kui ise uisapäisa asja kallale tormata.
                BassZone

Comment

Võib veel lisada et võimendi võimsust ei möödeta kõlari läbilaskmisega.
                  TFK Audio
                  #tfkaudio
                  http://www.facebook.com/tfkaudio/
                  http://tfkaudio.blogspot.com/
                  - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

oot oot.. kas ma sain nüüd õieti aru??? oletame et mul on 300W/RMS woofer ja siis ma ei peagi ostma 300W/RMS võimendit mis maxab hinge hinda vaid võin ka osta natuke lahjema võimendi mis on veiz taskukohasem????????????????? ja kui palju see lahjem ei tea olla võix???

Comment

Üdljoontes said valesti aru. Tavaliselt on isegi soovitatav kasutada natukene võimsamat võimu woofri toitmiseks, et võimust tulevad moonutused minimaalseks viia.

Oleneb ka elemendist ja võimust tegelikult suuresti. Mis firma toodangutega tegu ?
                      kris@andmevoog.eu

Comment

oot oot.. kas ma sain nüüd õieti aru??? oletame et mul on 300W/RMS woofer ja siis ma ei peagi ostma 300W/RMS võimendit mis maxab hinge hinda vaid võin ka osta natuke lahjema võimendi mis on veiz taskukohasem????????????????? ja kui palju see lahjem ei tea olla võix???
                        kõik oleneb sellest,et kui äkiliste näppudega oled.. kui väga äkiliste näppudega pole,sis võid võimsama võimendi taha panna.. aga kui kogemata liiga palju heli peale keerad,sis võid wooferile liiga teha..
                        ise eelistan sellist lahendust,et võimendi natukene lahjem wooferist.. sis ei saa vähemalt keegi seda kogemata läbi lasta.. aga kui paned lahjema võimendi,sis sa ei saa wooferist võtta seda mis ta sulle pakkuda suudab,aga garanteerid talle pikema eluea..

Comment

Audese võimendamiseks soovitaks sul osta JBL-i P-80.2, see on igati korralik asi.

Comment

kõik oleneb sellest,et kui äkiliste näppudega oled.. kui väga äkiliste näppudega pole,sis võid võimsama võimendi taha panna.. aga kui kogemata liiga palju heli peale keerad,sis võid wooferile liiga teha..
                            ise eelistan sellist lahendust,et võimendi natukene lahjem wooferist.. sis ei saa vähemalt keegi seda kogemata läbi lasta.. aga kui paned lahjema võimendi,sis sa ei saa wooferist võtta seda mis ta sulle pakkuda suudab,aga garanteerid talle pikema eluea..

Ja samas võid võimendi maximum võimsusel tekkiva "kandilise signaaliga" woofri läbi lasta
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kodus Audese 8" kärgelemendid 130 WATTI RMS ja need hakkavad üle taguma juba siis, kui lasta 65 WATISEST võimust mingi kolmveerand sisse.
                              Tõenäoliselt hakkab võim selle koha peal moonutama aga mitte element "üle taguma"
                              Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Working...
                              X