Teade

Collapse
No announcement yet.

PALUN ABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PALUN ABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olex soov ehitada selline suhtkoht tõsine subwoofer autosse, aga ei tia nagu, mis olex tegija sellise võimsusega võimendile: 120RMS/200Peak võim on Alpine V12 Flex5
    Ootax soovitusi ja raha ei ole siinkohal kysimus (ulmelisex palux ka mitte minna!) Ja element peax olema selline mida saab eestist kätte ja mida ei peax pool aastat ootama! Soovix SQ/SPL koos!!! Mis olex konkreetne ja mõnusalt mahlase soundiga, mitte myrtsuja ja madiseja!

Tänan!

Oli, aga ma tõesti ei tia ikka mida osta, hetkel mida olen mõelnud on siis sellised:
    Mis te arvate:?
    DLS Classic Seeria W321 - 12", 150W RMS, 91dB 1980.-

Impact GNW 1000(sealed) ja 1010(vented) - 10" 120W RMS 1440.-(sama vist oli ka sees Kert Treufeldi Porches, mis motorexil oli, parandage mind, kui ma eksin!)
    [img]http://www.ghost.ee/stereosyst/Impact/gnw%20sub.jpg
    [/img]
    JBL GTo Seeria GT 10 - 10" 200W RMS 1840.-

Rockford Fosgate Punch HE Seria RFP3412 (3812) - 12" 200W RMS 2100.-

Signat ESW 12 - 12" 175W RMS 1900.- (Kas keegi on äkki kuulanud???)

Et need on nagu Ghost.ee koha pealt võimsuse järgi sobivad, ma ei ole kyll väga palju mingeid X-firmasid uurinud, aga äkki keegi tark inimene oskax midagi soovitada mis olex parem kui see, 120/200võimendi taga?
    300/900 87dB 15"
    Ja siis olex võimalus see uus audese element mis nati aega tagasi välja tuli???, on keegi juba ostnud we??
    Soovitate ehk nyyd midagi!???

Comment

Kuna sul on lahja võim, ei soovitaks ma seda gti-d.Kuna ta on aind 10".Ise soovitaks mingit 15"elementi kuna nood on reeglina tundlikumad.ISe ma pole neist vist ühtegi kuulnud ja midagi konkreetset ei oska öelda.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Minule räägiti just R&P sellist juttu et ma peax just väikest elementi vaatama!

Comment

10" element käib küll - sinu väikese võimuga saad parema soundi kätte.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

10" element käib küll - sinu väikese võimuga saad parema soundi kätte.
            Vot seda minagi, ja see vastus mulle juba väga meeldis, hakkab juba tulema! Aga mis sa INTZ arvad, mis olex nendest minu pakutavatest kõige parem? JBL? või DLS või RF??? Ma ise arvan et DLS (aga mulle ei meeldi see et selle x-max on +-5mm)!

Comment

RF-i jätaks ostmata, JBL GTO samuti, LA samuti. Valiku teostaks DLS`i, Signati või Impacti vahel.
              Ja siis olex võimalus see uus audese element mis nati aega tagasi välja tuli, on keegi juba ostnud we??
              Milline see täpselt on?
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Uus audes on vana 4 oomise täiendatud mudel, ma täpselt ei mäleta aga oli vist 100W RMS ja tunduvalt massiivsem nägi välja ja suur magnet oli, kumm oli ka suuuur! Mine vaata luise NT!!

Comment

kle, INTZ, mida sa SIGNAT'i subwoofritest tead? endal ju avatarix??? kuidas nad on võrreldes DLS'ga Ja kuidas Impact on? Motorexil oli Kert Treufeldi Porches 1x10" sees ja ysna mõnus oli! (VIST!!)

Comment

kuulge, kus kohas netis selle uue audese subbari pilti näha saab? mul on see tavaline 10" 4oomi, aga tahaks näha milleni seda asja edasi on arendatud.

Comment

Jah, keegi võix lausa digikaga luise tänavale pildistama minna, sest huvi on suur !
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Netis ei ole selle uue 10" AUDESE kohta midagi aga minge jah keegi digikaga sinna! Lähex ise, kui sellist asja omax! aga ilus oli ta kyll! 8) ;D

Comment

millised ta thiele-small parameetrid on?

Comment

Working...
                          X