Küsimus selline, et kui mul on Yamaha (RX-397) ressiiver ilma sub väljundita ja bassikõlar millel pole kõlarisisendit vaid ainult liinisisend, siis kuidas see bassikas ikkagi sellise ressiivri järele saada? Kasutada mingit filtriplokki/crossoverit nagu autos tehakse? Kustkohast sel juhul toide võtta, kas yamaha AC väljundist? Oskab keegi skeemi soovitada, linki konkreetsele "abivahendile"?
Teade
Collapse
No announcement yet.
ressiivri ja bassikõlari ühendamine
Collapse
X
-
Vs: ressiivri ja bassikõlari ühendamine
oot-oot, kui ma panen bassika rec-out väljundisse siis ma ju lasen kõik maailma helisagedused ühe pauguga madalsagedusvaljukasse, kas pole nii? Sest kui oleks sub-out siis sealt oleks juba nö. õige sagedusvahemik välja sõelutud, kas pole nii?
See toite võtmise jutt oli selle kohta et kui teha kõlariväljunditest läbi filtri madalsagedus mis bassikõlarisse lasta, et kustkohast filtrile toidet?
Comment
-
Ei mul ikka ongi aktiivbassikas, üks odavama otsa Yamaha, sellel aga sisendiks ainult liin. Ressiivril aga bassi liiniväljundit pole. Nüüd olekski mingi nipi läbi vaja need kaks asja ühendada Seega oleks tavalisest kõlariväljundist vaja kuidagi signaal "varastada". Aga kuidas?
Comment
-
Kõlarite väljudnisse teed pingejaguri takistite abil ja mutt. Seda teemat on siin ennemgi lahatud. Otsing abiks.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Tahad sellist plokki, siis küsi privastThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
MK, jutt jumala õige et miks asju keeruliseks ajada. Seda aga ainult sel juhul kui aktiivil oleks kõlarisisend ja kõlariväljund, aga pole, selles asi ongi. Sellised sisendid on juba vähe parematel aktiividel, mitte aga odavama otsa asjadel, neil ainult liinisisend RCA. Siis olekski mingit sellist jubinat vaja sinna ressiivri ja aktiivi vahele, aga misasi see on ja kustkohast saada?
Comment
Comment