Teade

Collapse
No announcement yet.

S90 häda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S90 häda

Mure lühidalt järgmine: juba ammust aega kodus laulujoru puhumas 81 aastal välja lastud S90-ned, seni on tööd ausalt teinud, kuid nüüd ühel kanalil kõrged läinud, midagi on alles, kuid väga vaikne. Proovisin vahetada, sama häda jätkub, proovisin ka võimus kanaleid vahetada, ei miskit, häda kõlaris. Olen parajalt tume selle filtriasjanduse kohalt, ehk annaks keegi hääd nõu :-/
    Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Ilmselt mõni kondensaator filtris ära kuivanud. Kui korra vahetama hakkad, vaheta siis juba kõik ja mõlemal fitril ära, pääsed edasistest taolistest üllatustest.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kaku kõllid lahti, kirjuta üles kõik konded mis sa seal näed ja too poest uued.Valma.
      AA tegelt võid igaks juhuks kõrgete takistused üle mõõta.Kui ta näitab midagi muud kui 16oomi on kõrgrd õhtal.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Tänud soovituste eest...valjukas päris elus, proovisin vahetada, tolku ei miskit, nüüd asun kondede kallale.
        Veel niipalju, et mul teine paar sihukesi kaqste veel, ñeil sai kõrged maha põletatud, ning asendatud audese omadega, ma nimelt elutsen Jõhvis, siin asub Audese kõlaritsehh, seega kaupa liigub suht odava hinnaga, tulemus oli rabav, justkui uus elu kastides.
        Veel tahaks küsida, on kellegil olnud kokkupuuteid AMFITONI lõppvõimuga 50 YM 104 C ?
        Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

on olnud küll...sõber üritas mulle seda maha müüa sellist...a ma siis eelistasin brigi ;D
          mida sa lohh vahid

Comment

Working...
          X