Teade

Collapse
No announcement yet.

PRIBOI 100YM 3014 lõppvõim...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PRIBOI 100YM 3014 lõppvõim...

Tõsine masin, aga kustkohast sellisele skeemi saaks? ???
    Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Millegipärast see 3014 meenutab mulle ekvaklaiseri markeeringut, oled sa ikka kindel, et tegemist lõppvõimuga?

Comment

Ma arvan et see peaks olema 100UM014 - 3014 või siis Vene E meenutab tõesti ekvalaiseri markeeringut. Minu nägemus asjast siis.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Mul ekvalaiser kah olemas, kuid minu käes oleval võimul on 3 markeeringul ees. See on mingi vähe uuem versioon sellest võimust, väljalaskeaasta on ´99. Kena musta värvi lamplõpuga võim, töötab, aga kapriisne teine. Vajaks häälestamist...seda pingekaardi ja skeemi olemasolul hää lihtne teha.Olen vene saite kamminud, kuid lõpuotsa skeemi pole kuskil olnud, ekvalaiseri jooniseid palju tahad...

Comment

Kui ta sul tõesti lampvõim on, siis peaks 75UM104 või 50UM104 ka enam vähem sobima, nende skeemid netis olemas.
          Ega seal tegelikult midagi peale lõpplampide jõudevoolude ja balansi häälestada ei ole.

Comment

Tänud...kuule 75YM skeem tätsa sobis, kuskilt vene saidilt sain,Rambleri mootoris oli kenasti kirjas. Nüüd toimib päris talutavalt.

Comment

Working...
            X