Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika uku-020-stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika uku-020-stereo

Mul selline aparaat kodus, aga ei tea selle kohta eriti midagi... Äkki keegi muretseb mulle selle asja andmed

siinusvõimsus 2*50W @4ohm, muusikavõimsus 2*70W
    koos S90tega lõhub aknaklaase küll
    Sagedusala 20Hz..30kHz +/- 0.5dB
    Suht hea, kuid nats koleda välimusega riistapuu
    skeemi link oli hiljuti skeemifoorumis
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas sellele kastile kaitsmeid ka kusagilt leidub?

Comment

kaitsmeid müüakse igas elektroonikapoes, muidugi aitavad sind ka nätsupaber ja kirjaklamber

Comment

Selle masinaga paha lugu, lülitusmomendil käivad koledad paugud kõlarites, viitlülitus nimelt skeemist puudub, vähe kohiseb ja krabiseb, kuid häält teeb...
          Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Väga ebakvaliteetse soundiga aga jõhkra matsuga(naaber 2x väiksemas toas kui mina tal s90'stega ja mats on väga kaugele kuulda - mega mats)
            TFK Audio
            #tfkaudio
            http://www.facebook.com/tfkaudio/
            http://tfkaudio.blogspot.com/
            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Nagu juba ühes samateemalises topicus kirjutasin:
              Muidu hea pill, heli ka täitsa tarbitav. Aga remontida on jõle kehva, just plaatidele ligipääs. Esipaneelil olevad liugpoted hakkavad kergelt krabisema ja sisendplokis kipib olema kuivand lüüte, mis tekitavad anomaalseid asju (poted nagu enam ei muudaks tugevust lineaarselt ja hakkab suht vara moonutama ja esipaneeli katsudes tuleb jube urin sisse). Muidu kui korras pill, siis heli küll piisavalt.

Comment

hääl on jah sellel jõhker.. aga küllalt jama välimus...

Comment

Ma olen vahepeal laisk olnud ja pole viitsinud asjaga tegeleda aga nüüd võtan kätte ja panen selle võimu kasutusse...
                  Sain omale "Majak-233-stereo" kõlarid ja seoses sellega on mul nüüd võimalik seda võimu kuidagigi testida... Niisiis, nagu ma kiire mõõtmise tulemusena teada sain, käivad sinna 5x20 mm kaitsmed. Aga mitme amprised need olema peavad?

Nüüd veel üks teine küsimus.
                  Esipaneelil on nupud: тк, 200гц, 5кгц, 10кгц. Mida need tähendavad?

Comment

need nupud lõikavad sagedust

Comment

Nüüd veel üks teine küsimus.
                      Esipaneelil on nupud: тк, 200гц, 5кгц, 10кгц. Mida need tähendavad?
                      tk - on (vene keeles kxlab tapselt samamoodi nagu eesti keeles) tonaalne kompensatsioon. See tahendab seda, et kui see nupp on sees siis vaiksemalt kuulates toimub basside kompenseerimine ja see tagab seda, et erinevatel volumidel oleks madal ots alati tasakaalus. Mida rohkem volumi peale keerad seda vahem see nupp mxikab.

Comment

Aitäh info eest.
                        Aga ikkagi tahaks nende kaitsmete kohta infot...

Comment

Sain teada, et sinna käivad 3,15A kaitsmed. Tellisin need Tevalost ära ja sain eile kätte ka.
                          Mul läks neid kaitsmeid vaja tegelikult selleks, et see võim kukkus laua pealt alla ja ma arvasin, et kukkumisest läks see läbi. Tegelikult see nii vist ikka ei ole... Sest ma leidsin ühelt trükiplaadilt päris pika prao ja üks rada oli ka tänu sellele pooleks läinud. Selle jootsin ma eile uue. Siis märkasin ma, et peale kaitsme F4 oli läbi ka F2; need vahetasin ma välja ja lülitasin võimu vooluvõrku.
                          Seekord nägi asi parem välja: F4 ei sulanud enam üles, VU meeter näitas vasakus kanalis tavalist asja (parema näidik siiski eriti ei liikunud). Aga mõned sekundid hiljem läks asi hulluks. Nimelt sulas F4 ikka üles, vasaku kanali näidik hakkas tõmblema ja võimust kostus plastmassi põlemise häält ning sealt tuli kärsahaisu

Comment

Nonii, täpsusta, mis plaat pooleks oli.. tegelt arvan, et lõpuplaat ja usun, et selle plaadi peal on nüüd pooled jupid õhtal..
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Pragu on sees, pooleks ei ole... Muidu see on see plaat, mis on kaitsmete plaadist üleval pool.

Comment

Working...
                              X