Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika uku-020-stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Peaks vist eelvõim olema seal kaitsmetest üleval. Ise ka seda võimu nokkind ja siiani omanik. Membraani liigutab küll ja raisast kahju ka ei oleks ning vene kõlle sinna taha täitsa asjalik lükata.
    Mattias

Comment

mul oleks selline küssa, et kogu aeg räägitakse et uku eelvõimendi kehva, mis moodi selle paremaks saaks siis.või peab üldse uue tegema.ja kui peab uue tegema äkki keegi annab siis mingeid vihjeid ka

Comment

kui on vaja siis on väljapakkuda UKU-020 komplektne sisendi lülituste ja tämbriplokk uued ja kasutamatta. soov saata priva peale.

Comment

kui keegi väidab et UKU-020 tämbriosa on kehv siis võiks põhjendada milles küsimus, minu arusaama järgi pole seal midagi halvasti.Sellajal tehtud võimendite eelvõimud olid kõik ühesuguse sag. karakteristikaga ja pole see uku sugugi teistest halvem ega parem.Ja kui selline sag. karakteristika ei meeldi muuda kondekate suurust ja võib ju teha asja suupäraseks. muide see oli esimene eelvõim kus kasutati op.võimendit.

Comment

Leidsin just mõnda aega tagasi, et ilmselt kukkumisest on tulnud ühe plaadi küljest ära jupp tähisega C4...

Edit: See on too plaat, mis jääb alumiiniumkatetega karpide ja trafo vahele.

Comment

Üks küsimus veel vahele: Mis need alumiiniumkatetega karbid üldse on?

Comment

Originally posted by Lypsik@May 16 2004, 23:22
                Üks küsimus veel vahele: Mis need alumiiniumkatetega karbid üldse on?
                Need on eelvõimendid: mikrofoni/elektrikitarri, grammari ja osadel variantidel ka kolmas- raadio sisendi oma. Kui neid sisendeid ei tarbi, võid need julgelt välja koukida.
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by humax@May 14 2004, 19:58
                  kui keegi väidab et UKU-020 tämbriosa on kehv siis võiks põhjendada milles küsimus, minu arusaama järgi pole seal midagi halvasti.Sellajal tehtud võimendite eelvõimud olid kõik ühesuguse sag. karakteristikaga ja pole see uku sugugi teistest halvem ega parem.Ja kui selline sag. karakteristika ei meeldi muuda kondekate suurust ja võib ju teha asja suupäraseks. muide see oli esimene eelvõim kus kasutati op.võimendit.
                  Kohe põhjendan.
                  1.Kui heli maha keerata , siis käib võimendi omakahin närvidele-vaata skeemi-asi tuleb tämbriplokist. lahti saab õnneks, kui see tiho nupp sisse vajutada.
                  2.Skeemitehniline praak - 200Hz nuppu lülitades käiib kõlaritest korralik pauk
                  3.Sidestuskondekad väga viletsad - tänu sellele hakkavad regulaatorid krõbisema (kuigi need ise korras)
                  4. k140ud1 pole just väga hea kvaaliteediga opvõim (oli vist tämbriplokis- sisendvõimud on okei)
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No mul on neid seal kaks, aga nendesse läheb sisse 2 juhet ja välja tuleb 4.
                    Mis ma seal korraldama pean, sest kui ma need karbid sealt vahelt välja kisun, siis mingid juhtmed tuleks ju ikka ühendusse jätta...

Comment

Originally posted by Lypsik@May 17 2004, 09:54
                      No mul on neid seal kaks, aga nendesse läheb sisse 2 juhet ja välja tuleb 4.
                      Mis ma seal korraldama pean, sest kui ma need karbid sealt vahelt välja kisun, siis mingid juhtmed tuleks ju ikka ühendusse jätta...
                      Võid sisendid väljundid omavahel kokku ühendada, siis on võimu kõik sisendid 250mV tundlikkusega.
                      Muide, see, plaat, mis trafo ja nende kopsikute vahel on ,on pingestabilisaatorite plaat ja kui see läbi, siis ei saa eelvõimuastmed toidet.

Comment

Ning veel paar küsimust:
                        1. Millist sisendit peaks ma kasutama, kui tahan arvutit külge ühendada?
                        2. Mida teeb nupu "mono" kõrval olev kolmnurga pildiga nupp?

Comment

Originally posted by Lypsik@May 17 2004, 09:59
                          Ning veel paar küsimust:
                          1. Millist sisendit peaks ma kasutama, kui tahan arvutit külge ühendada?
                          2. Mida teeb nupu "mono" kõrval olev kolmnurga pildiga nupp?
                          ühenda maki auku.
                          See kolmnurk tähendab seda, et vanast oli klvaliteetsematel makkidel mängimis ja lindistuskanal eraldi ja seda vajutades sai kuulata juba lindistatud heli lindistamise käigus. Põhimõtteliselt Su jaoks sama, mis maki sisend (vist on vahevõimendi vahel).

Comment

Et siis alt keskmine auk, jah?
                            Aga tahaks mingit pinnide infot ka siis saada. Ehk siis helikaardi külge läheb too kolme ühendusega otsik ja teise otsa din5 - mida kuhu ühendama pean?

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...ud.html&lng=est

2- mass
                              3- -vasak kanal
                              5- parem kanal

Comment

Mis selle DIN5 pistiku tootekood Tevalos on?

Comment

Working...
                                X