Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kas on võimalik Estonial neid sagedusi muuta, mida tämbriregulaator muudab? Et asja natuke alla poole saada, kuskil 35-80hz võiks regulleerida. Kui asi oleks lihtne, siis teostaks ära - juppidest ei tohiks puudust olla, teine katkine kopitab kapi otsas ja töötavaid kondekaid peaks seal kindlasti olema!
Ja kui selline sag. karakteristika ei meeldi muuda kondekate suurust ja võib ju teha asja suupäraseks. muide see oli esimene eelvõim kus kasutati op.võimendit.
Mida ma tegelikult tahan, on see kaabli ots, mis sinna uku sisendisse sobib.
Selle lingi alt on ainult mingid valmiskaablid ju, aga neid mul vaja pole... [/b][/quote]
mine lähimasse elektroonikapoodi milles vene asjadega kaubeldakse, võibolla pole see isegi oluline, no igathaes lähimasse elektroonikapoodi ja küsi din-5 pesa, tartus on selliseks kohaks näiteks tiigi elektroonika.
Mida ma tegelikult tahan, on see kaabli ots, mis sinna uku sisendisse sobib.
Selle lingi alt on ainult mingid valmiskaablid ju, aga neid mul vaja pole...
mine lähimasse elektroonikapoodi milles vene asjadega kaubeldakse, võibolla pole see isegi oluline, no igathaes lähimasse elektroonikapoodi ja küsi din-5 pesa, tartus on selliseks kohaks näiteks tiigi elektroonika.[/b][/quote]
Njah, Tartu kohta ma midagi ei tea, sest elan Tallinnas, aga Tevalos peaks ju ka ikka olema selline asi???...
Ja teiseks: mul on just vaja pistikut, mitte pistikupesa.
Nüüd veel UKUst üldiselt: jätan siiski iseparandamise katki, sest ma olen ikka teiega võrreldes siin eriliselt noob sellel elektroonika alal ja ei mina leia nagunii neid kõiki vigu üles ja pealegi keeran ma kindlasti midagi muud oma "parandamise" käigus peesse... Niisiis lasen kellelgi teadjamal inimesel aparaadi üle vaadata.
Sõber soovitas mul pöörduda Rom -i poole, siitsamast foorumist. Nimelt remontis ta mu sõbra brigi ja sõber oli tehtud tööga väga rahul ja mulle sobiks ka see meetod, mismoodi asi korraldatud sai...
Niisiis, Rom, kui juhtud lugema seda postitust, siis ma tahaks, et sa selle UKU üle vaataksid ja ehk ka korda teeksid. Hetkel on mul rahaga kehv lugu, niiet enne võiksid asja üle vaadata ja siis estimate price-i öelda ja ma saaksin siis otsustada, kas lasta remontida seda, või mitte...
Kui sa sama süsteemi järgi teed, nagu foorumikasutaja "matsa" puhul oli (et tuled võimule ise järgi), siis saada mulle privaatsõnum ja siis saab midagi täpsemat kokku leppida. Ok?
P.S. Kui mu tekst liiga segane ja/või vigu täis oli, siis andke andeks - mul on täna juhe natuke koos :blink:
Aitaksin meelsasti, aga hetkel on mul tohutu ajanappus. Kui tekib lahitulevikus vximalus ja juhtub nii, et sa pole vahepeal korda saanud, siis saadan sulle PSi ja seame pilli txxkorda. Hetkel ei oska lubada, millal see vxiks juhtuda, arvan, et vxibolla paari nadala parast.
Seda parem, kui kohe ei saa... Saangi rohkem raha juurde koguda. :lol:
Ning vaevalt ma seda ise ära remondin ja aega kuskile viimiseks ka pole.
Isetegevus jääb katki tänu puudulikele oskustele ning ka vahendite puudumise tõttu...
Niisiis jään PS-i ootama.
Veidike OT, aga ma ei tahtnud uut teemat teha: Mis programmiga saaks kõige paremini võimendi korpuse jooniseid teha? Kas selline programm on üldse olemas? :unsure:
vaevalt, et sellist programmi leidub. Kuigi ise oleksin ka sellest huvitatud kuna olen ka uku omanik. Kui sa Lypsik oma uku-t disainima kavatsed hakata, siis hoia teisi ka kursis, äkki saan sult ideid . Olen mõelnud ka selle välimusega midagi ette võtta aga pole veel midagi teind.
Hind hinnaks... On ju ka mitte nii seaduslikke teid selle programmi omandamiseks...
Siiski cad progedega mina toime ei tule, pigem pusin ikkagi paintis midagi valmis. :P
DIN 5 pistikuid vedeleb igas vähegi elektroonikadetaile müüvas poes kindlapeale letis ja hind on nii 8-10 eeku tavaliselt. Noores tehnikus ning Oomipoes võiksid olla vist kõige taskukohasemad numbrid juures.
Comment