Tere.
Põhimõtteliselt on vaja analoogset seadet:
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=ASWITCH-3
Nõudmised küll 3 sisendit ja 2 väljundit.
Seega konkreetne ei sobi.
Samas kardan, et see paarisaja kroonine oomipoe julla jätab helisse kuuldava jälje.
Ehk on keegi midagi kvaliteetsemat kohanud? Või ise ehitanud või siis omab oskusi ja tahtmist mulle üks selline lüliti meisterdada?
Räägin ntuke laiemalt, miks sellist asja vaja on üldse.
Muidugi läheb süsteem hifi-st kaugemale ära, aga sellest hoolimata.
Kõlarid: Visatoni bg20 (2X per kast)
Stereovõimuks on made by Jyrka LM1875-ga.
Sisendid:
Signaalie on mitu, olenevalt vajadusest: arvuti, odavamaotsa Yamaha cd-deck ja tänasest ka tüüner Technics ST-Z55.
Väljundid:
Olemas on ka aktiivne woofer ´(Visaton W250S)
Ja valgusmuusika (elektronika)
*Kuna nii kord nädalas korraldan kodus pisemaid istumisi/pidusid, siis on väljundid just pidupäeva tarbeks. Mitte igapäevaseks kuulamiseks. Kuid siiski keskmise tähtsusega.
Lühidalt minu muusika kuulamise praktikast:
Äkki 3 aastat, alustasin Radiotehnika S50-tega.
Pimetestis teen vahet sülearvuti integreeritud helikaardi ja cd-decki edastatud helil.
Huvitavalt kombel õnnestus ära kuulda ka see, kas kardinad on ees või kokku lükatud. (kõlarid siis üpriski akna lähedal.)
Kõrva kuigi tervakas ei pea, aga üle Harju keskmise ikka.
Ehk siis ootan kõiksugu ideesid ja arvamusi. Kõige parem ikkagi kui tuleks ka mõni konkreetne pakkumine.
Põhimõtteliselt on vaja analoogset seadet:
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=ASWITCH-3
Nõudmised küll 3 sisendit ja 2 väljundit.
Seega konkreetne ei sobi.
Samas kardan, et see paarisaja kroonine oomipoe julla jätab helisse kuuldava jälje.
Ehk on keegi midagi kvaliteetsemat kohanud? Või ise ehitanud või siis omab oskusi ja tahtmist mulle üks selline lüliti meisterdada?
Räägin ntuke laiemalt, miks sellist asja vaja on üldse.
Muidugi läheb süsteem hifi-st kaugemale ära, aga sellest hoolimata.
Kõlarid: Visatoni bg20 (2X per kast)
Stereovõimuks on made by Jyrka LM1875-ga.
Sisendid:
Signaalie on mitu, olenevalt vajadusest: arvuti, odavamaotsa Yamaha cd-deck ja tänasest ka tüüner Technics ST-Z55.
Väljundid:
Olemas on ka aktiivne woofer ´(Visaton W250S)
Ja valgusmuusika (elektronika)
*Kuna nii kord nädalas korraldan kodus pisemaid istumisi/pidusid, siis on väljundid just pidupäeva tarbeks. Mitte igapäevaseks kuulamiseks. Kuid siiski keskmise tähtsusega.
Lühidalt minu muusika kuulamise praktikast:
Äkki 3 aastat, alustasin Radiotehnika S50-tega.
Pimetestis teen vahet sülearvuti integreeritud helikaardi ja cd-decki edastatud helil.
Huvitavalt kombel õnnestus ära kuulda ka see, kas kardinad on ees või kokku lükatud. (kõlarid siis üpriski akna lähedal.)
Kõrva kuigi tervakas ei pea, aga üle Harju keskmise ikka.
Ehk siis ootan kõiksugu ideesid ja arvamusi. Kõige parem ikkagi kui tuleks ka mõni konkreetne pakkumine.
Comment