Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Aga palju sa oleksid nõus välja käima 2*150W kuni 2x250W võimu eest? Kui hind motiveerib mind, siis võin sulle ehitada väga korraliku asja korralikus korpuses.
Tegelikult on minu käest üks ära tellitud ise mõtlesin, et ühe aparaadi pärast ei tasuks ära, aga kui huvilisi on siis on plaanis ehitada selline asi:
1% moonutusega (watid ikka ehtsad)
4. oomi - 400W
8. oomi - 220W
kuni ligi 300w/4,oomil on moonutused alla 0.1%
Zondeerin pisut pinda mis ja kuidas, aga sellise ehitamine võtab aega, kuna hetkel jaman alles trükkplaadi kallal.
Tegelikult on minu käest üks ära tellitud ise mõtlesin, et ühe aparaadi pärast ei tasuks ära, aga kui huvilisi on siis on plaanis ehitada selline asi:
1% moonutusega (watid ikka ehtsad)
4. oomi - 400W
8. oomi - 220W
kuni ligi 300w/4,oomil on moonutused alla 0.1%
Zondeerin pisut pinda mis ja kuidas, aga sellise ehitamine võtab aega, kuna hetkel jaman alles trükkplaadi kallal.
See on mulle meeldivaks yllatuseks, et tahtjaid paistab, et on. Vxtan asja txsisemalt kasile ja kui jxuan nii kaugele, et juba haalt kostma hakkab, siis saate proovida ja katsuda. Konkreetset kuupaeva ei julge lubada aga kui midagi on siis annan marku.
Comment