Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
aga ma mõtlesin hoopis et tervele ukse poolele mis siin toas on panen mingi helikindla materjaliga üle, noh mitte mingi tekiga või nii aga noh midagi mis ei jätaks väga sihukest " onni " muljet pärast ja kuna uks avaneb tuppa sisse poole siis hea ka need vahed kohe kõik üle panna koos ukse endaga.. loodan et saite mu lausest aru :P
aga mis see materjal olla võiks ja kust saada, ning kui tal ilusat välimust pole, nagu nt mingi pigimatil vms, siis millega ta omakorda üle katta et silma ei riivaks ?
kõlarite kohta veel nii palju et nad ei asu laua peal, tornkõlarid on, seisavad põrandal ja neil miskised jalad ka olemas + kummi taldadega/junnidega vms et põrandat ei kriibiks ja vibratsiooni ei edastaks i guess
viimati muutis kasutaja aivar0555; 01 m 2008, 15:18.
klapid välistasin kuna pikaajaliselt ei kannata neid kanda, kõrvad väsivad, higistavad, valutavad, ei saa toas liikuda ja mis iganes veel...
Klappe on kõiksuguseid. On ka selliseid, millega kõrvad ei väsi, higista ega valuta. Nende ainus oluline probleem on enamasti hinnalipikul kirjas. Aga no ega toa ümberehitamine nüüd kah mingi odav lõbu ole. Mul enesel on AKG K-601 ning ega ma neile suurt miskit ette heita küll ei oska.
panin kõlarid siis testimiseks suhteliselt kõvasti mängima, läksin teise tuppa, bassiga probleeme ei ole aga põhiliselt tuleb heli jah läbi ukse just, uksest kaugemale minna toa teise nurka ei olegi nii väga läbi kuulda aga ukse poolt on natuke nagu ikka kuulda, seega uksega oleks vaja jah midagi ettevõtta, nüüd võiksite soovitada mingeid helikindlaid matte vms. millega uks siis kasvõi mõlemalt poolt üle katta ja tihendeid ukse vahede jaoks.
Uksetihenditeks sobivad näiteks http://www.tesa.dk/consumer/solutions/tesamoll ja taolisi müüakse rullist meetriga kah.
Üldiselt peaks olema nii, et raskemad seinad näit. kivi, betoon summutavad bassi helisid ja kõrgeid summutab vill.
Comment