Teade

Collapse
No announcement yet.

Impact GNW Seeria

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Impact GNW Seeria

Kas kellegil on kokkupuuteid olnud sellise elemendiga, nagu seda on: Impact GNW 1010(vented) - 10" 120W RMS???
    Kas keegi oskab äkki parameereid öelda, palju tal tundlikus on jne....
    Ja kas mul on õigus, kui ma väidan et sama element oli sees Kert Treufeldi Porches, mis motorexil oli viimanekord?

Ja kuidas see element näitex olex võrreldav Philipsi 10"

Igatahes kui valida, siis unusta Philips ära. Philips tegeleb kõigega kuni föönidest mai tea milleni välja. Nagu viimaselajal ka palju promotaxe võix vaadata just ja ainult kõlareid tootvaid firmade pakkumisi, sest seljuhul on ka maximum tähelepanu pööratud antud toote ehitusele/vastupidavusele.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Seda ma tean jah, et Philips toodab kõike, aga oled sa Philipsi subokat lammutamas kuulnud, mina olen ja ei uskund päris tykk aega et asi Philips on! Igatahes selle võimsuse ja hinna ja hääle suhe oli MEGA! ainuke probleem on selles, et neid ei toodata enam!

Comment

philipsi kohta veel niipalju, et mul on kodus philipsi raadio(duubelkasett), mille isa tõi 1988 aastal soomest(sügaval stagnaajal). võin öelda, et asi on 15 aastat jutti mänginud ja mängib arvatavasti samapalju veel, sest mingit väsimise märki ta küll ei tundu ilmutavat

Comment

Working...
        X