no mis te arvate kas näitex 4x45W automakk toidab S90-sed ära???
Teade
Collapse
No announcement yet.
automakk
Collapse
X
-
martiini911Sildid: Puudub
-
see "toidab ära" mõiste on selline mitmekülgne ...
mängima ta ju hakkab, aga missugust matsu sa sealt saad ... kh, proovi järgi, siis süda rahulSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
ma arvan, et ainult vaikse kuulamise juures, sest raadiotes olevatel võimudel, kõige võimsamatel mida näinud olen on tegelt 20-25W @10% THD. Nii suur müra ja heli vahekord on juba kohutav, juba 1% on jube kuulata, aga kuna auto kah ise möliseb parajasti siis võibolla isegi piisaks sellest võimust. Ise sai siin just katsetaud jvc 4*20W @10%THD võimuga raadiot, minu veneaegseid reti 10w kõlle (mingid 17-18cm diameeter) see võim küll eriti ei võimendanud, juba vähekesegi suurema võimsuse juures (inimesed juba magasid kõrval toas) hakkas lärm segama (ikka magasid edasi). Samas mu toavõim Sansui 2*50W RMS, see toidab ideaalselt ja mingit lärmi ei tekigi ültse.Tiit
Comment
-
alevipeal on kuulda küll kui ta oma autoga eemalt tulebKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Ma ei mõelnud heae kõllide all mitte võimsust...Head kõlarid on tundlikud, sileda sagedusjoonega väikeste moonutust, jne..Võimsusel pole erilist tähtsust.Parem makk ei anna midagi juurde kui jätad samad kõlarid.a kõlarite paremate vastu vahetamine annab tunduvalt juurde ka sita maki korral.Või kuidas.muusika on kuulamiseks
Comment
Comment