Teade

Collapse
No announcement yet.

kast ovaalidele

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kast ovaalidele

    kuidas saaks teha kasti ovaalidele. point selles et auto on universaal,ukse sisse panemine on üsna niru variant antud juhul ja et siis olex need vaja kuhugile panna. tegemist on pioneer 6"X9" rms 80 max 330. et mis mõõtmetega.kas  inverter või kinnine ja mis häält see asi siis reaalsuses hakkaks tegema
    why mess with the classics

    #2
    Üks lahendus oleks paigaldada ovaalid taha luugi kylge. Samas stereo kohapealt võib see asi vägagi katastroof välja kukkuda. Arvan, et kui siiski tahad neid ukse sisse toppida, sisi tuleb ust kastina kasutada ja vineerist korralikud alused teha, et kõlar sinna ära mahuks. Veel on võimalus, et ehitad subwoofri kasti koos ovaalide kastiga kokku ning paned taga istmetaha nagu "aknalaua" koos subwoofriga. Segaselt kirjeldatud ma tean ;D kast võiks olla nii 15-20 liitrit kinnine. Reaalselt peaks see asi sul päris ilusti tümpsuma.
    kris@andmevoog.eu

    Comment


      #3
      auto kõllid on tavaliselt 99% free-airid, seega see kast peaks olema maximaalselt avatud inverter, näiteks sobiks selline kast kus toru asemel on kasutatud vaheseinu mis sagedust moonutavad.
      Tiit

      Comment

      Working...
      X