Teade

Collapse
No announcement yet.

XE või KingAudio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tartus tiigi elektroonikas oli 15" xe 990 eeki. m6tlesin, et ostaks, aga et kuskil pole andmeid sellisele vigurile, siis jäi plaan soiku.

Comment

Tallinnas on sama kõlar Noores Tehnikus 100kr odavam.

Comment

Räägi Kass parem mida sa paigata tahad? Üldiselt, ilma andmeteta valjuka ostmine on paras peavalu, ja ausalt öelda KA andmed on minu arust samuti väga kaheldava väärtusega.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Räägi Kass parem mida sa paigata tahad? Üldiselt, ilma andmeteta valjuka ostmine on paras peavalu, ja ausalt öelda KA andmed on minu arust samuti väga kaheldava väärtusega.
          ega need andmed jah natsa imelikud,sest BBP'ga on ju võimalik teatud parameetritest teised parameetrid välja arvutada ja kui need teadaolevad andmed sisse lüüa ja muid arvutada,sis viskab väikse errori ;D

Comment

Sain mingiaeg ühed vanad veneaegsed kõlarid. Mark on Elektronika AC-10. Üks kõlar on läbi (Ainult pläriseb), kuid kast on samas väga ilus (Tegin natuke tööd selle kallal, lakkisin ja nüüd näevad nagu uued välja). Nüüd tahangi kõlari seest välja vahetada ja asemele panna midagi odavat. Käisin Noores tehnikus XE-sid vaatamas ja need tundusid päris hea hinnaga olevat, seepärast vist plaaningi osta midagi sellist. Kuna kõlarid lähevad arvutile külge (MItte muusika süsteemile) siis ei ole ka mul seda kvaliteeti nii väga vaja, sest muusikat ma sealt eriti ei kuula.

Comment

votaksin xe kuna olen sellega ysna rahul
              teeb kenat madalat bassi ja ysnagi tapselt

Comment

Vaatan siis XE-d.
                Suured tänud kõigile kes vastata viitsisid.

Comment

mina olen kasutanud xe 8" 10" 12" ja ma ütlex et tal maxab ainult välimus mähised lähevad vabandust väljenduse eest aga lihtsalt persse nii et KA 12" on parem ja odavam

Comment

nii et KA 12" on parem ja odavam
                    Mul 12" olemas. Bassika värvisin täisläikega mustaks ja näeb väga stiilne välja. Kast 60ltr ja toru 110mm ja pikkusega 200mm (ennem oli 350mm,aga tegin lühemaks ja nüüd mingi 50-60hz juures muhk. Mul ta nagu põhimõtteliselt disainitud trance'i kuulamiseks) ja heli väga norm. Tema tundlikus on hea ja sellepärast teeb ka väikese võimendiga normaalset häält. Mina olen rahul sellega

Comment

Mul on 12" KA ja mina olen asjaga väga rahul. Bassi mängib piisavalt hästi, isegi 50W võimu taga. Võimsusest küll kodus kasutamiseks puudu ei jää, tundlikus on norm, välimus talutav. Täpsus õige suurusega kasti puhul ka hea. Ei tea seda XE'd aga, mina valiks KA, kuna testitud ja hea ja ausalt öeldes, ei jää ta ka Audese bassikatele alla. 8) See on minu arvamus, ärge näkku lööge.
                      Muusikahull!

Comment

Kas ben autotarbed on ainuke koht kust King Audio kõlareid osta saab?
                        Sooviks veel küsida, kas keegi oskaks öelda kui palju muidu 8sane XE maksab?

Comment

8" xe oli noores tehnikus kui ma õieti mäletan 380 eeki..(kui ma tõesti õieti mäletan) aga 300-400 vahele jäi hind kyll.
                          F&F

Comment

Kas keegi oskaks öelda King Audio 8-sase kõlari enda mõõtmeid (kaal, diameeter jne)?

Comment

diameeter on umbes 21 cm. Kaalu ma päris täpselt ei tea. Taksitus on 4 ohmi. Aga peaksab ikka korralikult ;D
                              Mul endal on olemas king audio 8". Kui digika saan panen ylesse ka.

Comment

mina kalduksin rohkem XE poole... näeb veidi kvliteetsem välja
                                sama, tundub et natukene kvaliteetsem, aga loeb heli mitte välimus

Comment

Working...
                                X