tartus tiigi elektroonikas oli 15" xe 990 eeki. m6tlesin, et ostaks, aga et kuskil pole andmeid sellisele vigurile, siis jäi plaan soiku.
Teade
Collapse
No announcement yet.
XE või KingAudio
Collapse
X
-
Räägi Kass parem mida sa paigata tahad? Üldiselt, ilma andmeteta valjuka ostmine on paras peavalu, ja ausalt öelda KA andmed on minu arust samuti väga kaheldava väärtusega.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Räägi Kass parem mida sa paigata tahad? Üldiselt, ilma andmeteta valjuka ostmine on paras peavalu, ja ausalt öelda KA andmed on minu arust samuti väga kaheldava väärtusega.
Comment
-
Sain mingiaeg ühed vanad veneaegsed kõlarid. Mark on Elektronika AC-10. Üks kõlar on läbi (Ainult pläriseb), kuid kast on samas väga ilus (Tegin natuke tööd selle kallal, lakkisin ja nüüd näevad nagu uued välja). Nüüd tahangi kõlari seest välja vahetada ja asemele panna midagi odavat. Käisin Noores tehnikus XE-sid vaatamas ja need tundusid päris hea hinnaga olevat, seepärast vist plaaningi osta midagi sellist. Kuna kõlarid lähevad arvutile külge (MItte muusika süsteemile) siis ei ole ka mul seda kvaliteeti nii väga vaja, sest muusikat ma sealt eriti ei kuula.
Comment
-
nii et KA 12" on parem ja odavam
Comment
-
Mul on 12" KA ja mina olen asjaga väga rahul. Bassi mängib piisavalt hästi, isegi 50W võimu taga. Võimsusest küll kodus kasutamiseks puudu ei jää, tundlikus on norm, välimus talutav. Täpsus õige suurusega kasti puhul ka hea. Ei tea seda XE'd aga, mina valiks KA, kuna testitud ja hea ja ausalt öeldes, ei jää ta ka Audese bassikatele alla. 8) See on minu arvamus, ärge näkku lööge.Muusikahull!
Comment
Comment