Teade

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer Laudmann

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Subwoofer Laudmann

Kas keegi oskab midagi selle isendi kohta öelda ja kust võix sellele andmeid saada ???

kas see on see subwoofer mille taha on kirjutatud 650 watti ja sinise membraaniga mille keskele on kirjutatud laudmann

Comment

selle kohta mina küll midagi ei leia. aga soovitaks ikka parameetritega elemente osta, peavalu vähem kõigil. praegu võid ainult katsetada :P nagu king audio, ütleks
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Võid ju proovida mõõta T/S parameetrid ise ära - samas ka see on paras peavalu.
        Üldiselt jätaks selle Laudmanni ostmata - no koguge veits raha juurde ja ostke valjukas millel on ka mõned andmed olemas.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ei soovita osta.need punutud traadid mis seal elemendi küljes on on paari nädala pärast puruks.Ostsin need Kadaka autoturult ja see taat andis kaasa ka mingi garantii talongi.Kui siis sellega garantiise läksin saadeti mind p***e.Kui tahad odavat supakat pane natuke raha juurde ja osta kasvõi King Audia voi XE

Comment

Sama lugu on ka Laudmanni ovaalidega,peale kirjutatud 850w ;D,traadid varsti puru.

Comment

tegin laudmann 12 elemendile 60 liitrise kasti ymber auk diameetriga 10,6 ja pikkus 30 cm tegin põlvega.myrtsub nii mis kole isegi paremini kui mu xe.kasti tegin 2,8 saepuruplaadist ja vaga stabiilne.olen vaga rahul

Comment

tegin laudmann 12 elemendile 60 liitrise kasti ymber auk diameetriga 10,6 ja pikkus 30 cm tegin põlvega.myrtsub nii mis kole isegi paremini kui mu xe.kasti tegin 2,8 saepuruplaadist ja vaga stabiilne.olen vaga rahul
                Head bassi võib ta anda aga iseasi kui kaua.Kui kohe need originaal traadid ära vahetada kvaliteetsemate vastu võib asjast asja saada

Comment

ei ole 550 watti on ja hõbeda membraaniga ning keskel on lihtsalt must tolmu kaitse. Diameeter on 24 cm ja mingi tähis LM1962

Comment

550W on aind väike märg unenägu ehk see võimsusarv väljendab Maximum Watte mis kokkuvõttes väljendavad firma suhtumist klientidesse.
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                    X