Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ise viskasin viinüülplaadimängija lihtsalt prügikonteinerisse- ei suutnud leida ühtegi põhjust asja säilitamiseks. pole küll eriti asjalik vastus su küsimusele, aga hakkasin mõtlema, kas on üldse mingeid eeliseid vinüülil CD ees? Ehk keegi teab?
eriti asjalik vastus su küsimusele, aga hakkasin mõtlema, kas on üldse mingeid eeliseid vinüülil CD ees? Ehk keegi teab?
Nalja teed või? CD on suht külm ja liiga tehislik (mõnedel firmadel on sound siiski pehmem), kuid vinüül on kõvasti naturaalsem - teoorias on kvaliteet võrreldav CDga. Kuid teooriat suudavad praktikas rakendada vaid jälle vähesed.
Kui sa ei taha vinüüli pealt kuulata ja kui seal mingi võimendi on saab seda kah kasutada, endal oli mingi Rossija ja seal ~5w võim sees, ja hääl oli mõnusalt mahe, täpselt nagu vinüülilt mängides ;D
tavaliselt howstuffworks on täiesti korralik koht aga sellel leheküljel midagi ei klapi. Selline signaal filtreeritakse 22kHz juures ning järgi jääb ilus 10khz signaal. CD suudab perfektselt (-96dB signaal-müra ja kuni -130?dB dynaamikat(ditheriga loomulikult)) 0-22.2kHz enda peal salvestada. Kasutades häid DAC-e (multibit oversämplinguga) on tulemus perfektne ja sujuv. Vinüül aga teisest küljest...
This means that, by definition, a digital recording is not capturing the complete sound wave. It is approximating it with a series of steps. Some sounds that have very quick transitions, such as a drum beat or a trumpet's tone, will be distorted because they change too quickly for the sample rate.
Mul ka siis sai muretsetud melodija-103-stereo vinüülplaadimängija. Mulle tundub, et sellel on lampvõim sisse ehitatud. Kas mul on õigus? Ja ega keegi ei tea palju see asi watte võiks välja anda? :
Comment