Teade

Collapse
No announcement yet.

King Audio...MIX????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

King Audio...MIX????

Et teeme siia siis arvamused mix rahvas ostab King Audio stuffi, eriti subwoofreid!

Minu arvamus see: rahvas vähe haritud selle koha pealt, vaatab et ilus asi, odav ka, ostame ära! Aga see hääl....no coments!

Ja kui targad onud viitsivad, siis võixid natukene õpetust jagada, et mix ei ole KA kõige mõtekam ost! Et mis on selle head ja vead!

Minu arust ainuke + on see et ta on sitax odav asi, mis natukene mydistab!

Aga minu enda arvamuse koha pealt alla AUDESE 10" ei ole subwoofer!

lihtsalt pole raha, mis siin ikka arutada?
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kunagi vaatasin 1000 EEK maksvat Pioneeri supakat, ila nirisemas! Niivõrd kõva asi tundus olevat ja ülejõukäiv hind oli!Kingaudiot sel-ajal ei müüdud-tõenäoliselt oleks see kohe loosi läinud. Niiet, eks ta hinna pärast ole populaarne ikke.

Aga minu enda arvamuse koha pealt alla AUDESE 10" ei ole subwoofer!
      Mismõttes alla AUDESE 10" ei ole subwoofer? hinna mõttes? diameetri mõttes?

Comment

Mismõttes alla AUDESE 10" ei ole subwoofer? hinna mõttes? diameetri mõttes?

Ikka soundi mõttes! Audesel on väga hea sound selle raha eest, ja ma arvan, et allapoole audest ikka ei ole õige asi, muidugi KA teeb oma raha eest soundi kyll, aga helikvaliteedist ma parem ei hakka rääkima...

Comment

seega teema on lahenduse leidnud?
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ma veel lisaks, et ma võin 10" audesele sellise kasti ehitada, et raske on halvemat kvaliteeti saavutada ;D ;D ;D

Comment

mina ostsin ta näiteks lihtsalt huvist.. ning mis parata, odav hind tuli ainult kasuks..
              ning helist rääkides, olen kuulnud kõiksugu supikaid.. paremate hulka ta loomulikult ei pääseks kuid maha teda ka kohe kindlasti ei teeks. Kast mille mina talle ümber ehitasin sai ikka suhteliselt õige ning kui volüümiga mitte üle pingutada on heli täiesti kuulatav. kallis element sitas kastis võib palju koledamat häält teha ;D
              Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

Vabandust väga, aga väga väga mõtetu teema.
                kris@andmevoog.eu

Comment

Vabandust väga, aga väga väga mõtetu teema.
                  Kuidas võtta! Maitse asi! :P

Comment

samahästi võiks küsida, et miks käivad enamus vanureid toitu ostmas turul ja vaid vähesed stockmannis ja kaubamajas. lukku teema varsti läheb
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Minuarust on igaühe enda asi, et mida ta ostab. Paljudel pole näiteks võimalustki kallimate asjade jaoks. Kõikide rahakotid on erinevad. On ju ka inimesi kes on rahul näiteks pisikese musakeskusega. Ma arvan et siin foorumis pole mõtet inimesi maha teha, kui nad midagi sellist ostavad mis mõnele mõtetu näib.
                      Tooks näiteks sellise olukorra: Ühel mehel on miljon krooni maksev mersu tuleb sellega ülbitsema inimese juurde kellel on 50000 kr maksev bmw.
                      Minuarust on see lihtsalt nõme. Aga ok see oli ainult minu arvamus.

Comment

sotsiaal- ja majandusfoorumi teema see rohkem siis
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                        X