Teade

Collapse
No announcement yet.

Teretulnud on nõuanded elementide valimisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teretulnud on nõuanded elementide valimisel

Nii plaanis siis teha supakale lisaks mingi center kõlar ja siis veel lisaks taga-,esi ja küljekõlarid.
    Ps hakkab valmima see pioneeri supakas. sinna nüüd ka mingit filtrit vaja. Tegin nokitsemise käigus ka paar pilti ning kui asi valmis saab panen pildid ka üles
    Aga ikkagi - vb seekord oskate mulle siis elemente soovitada või üldse igasuguseid ideid
    Kõik pole kuld mis hiilgab

Mis filtrit tarvis on? Äkki saan abiks olla?
    Aga üldiselt hea tava kohaselt võiksid eesmised kõlarid ja keskmine kõlar kasutada laias laastus samu elemente - nii on meeldivam kuulatavat/vaadatavat asja nautida. Ei teki igasugu erinevaid effekte vokaali osas.
    Tagu kastid võid teha nii väiksed kui võimalik - nende eesmärk on siiski anda vaid effekte. Esikõlarid soovitaks teha maksimaalselt 2ribalised - endal lihtsam ja odaam ning kuna subbakas niikuinii olemas, siis probleeme mina rohkem ei näe.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Hmm tegelt ma mõtlen veel kas panen üldse supakale filtri. Aga kui välja mõtlen siis annan teada 8)

Comment

Ma arvan, et peaksid filtri ikka vahele panema, kuna sinna pole mõtet liigseid signaale sisse lasta, mida see bassikas nigunii korralikult esitada ei suuda ja see segab ka madalate sageduste esitamist.
        Muusikahull!

Comment

Seda nüüd küll aga vaatan kuda eelarvega jääb.
          Intz - umbes paljuga sa sellele mingi filtri kokku teeksid vms. Vaja siis sellist mis paikneks peale võimendit.

Comment

Saatsin sulle privaatsõnumi.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
            X