Teade

Collapse
No announcement yet.

s90 -ned - vasak ja parem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s90 -ned - vasak ja parem

selline küsimus, et s-90neid müüdi nagu ikka paaridena.

kas oli ka paika pandud, kumb vasak, kumb parem ?

originaalterminaalide peal oli nimelt kirjas, et "pravõi" ?

aga mõlemal.

Selle paned paika oma kõrvade järgi - sõltub paigutusest ja kõlarite kaldest, nende vahelisest nurgast.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Selle paned paika oma kõrvade järgi - sõltub paigutusest ja kõlarite kaldest, nende vahelisest nurgast.

paigas nad on ammu ja selle üle ei kurda.

lihtsalt huvitab.
      et miks ja mille poolest siis vasak-parem erinevad.

erinevused filtrites ?
      või mis ?

Comment

Filtrid on ikka samad. Originaalis peaksid olema ju kesk/kõrgriba vastavalt õigetel pooltel, kui sa aru saada mida ma mõtlen. See et kesk/kõrgriba on keskteljest eemale paigutatud, on akustiliselt parem parem - kesk ja kõrgsagedus tulevad paremini esile.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Filtrid on ikka samad. Originaalis peaksid olema ju kesk/kõrgriba vastavalt õigetel pooltel, kui sa aru saada mida ma mõtlen. See et kesk/kõrgriba on keskteljest eemale paigutatud, on akustiliselt parem parem - kesk ja kõrgsagedus tulevad paremini esile.
          on jah nii,et valjukad erinevatel pooltel.. mul koolis S90 paar olemas.. seal paigutatud seinale nad nii,et need väiksed valjukad on seespool.. ja sis vastavalt õhuavad väljapool..

Comment

ok

tänud

Comment

Working...
            X