Vs: Korralike 5.1 kõlarite ja ressiiveri valimine, juhe koos
Lisaks ka oma 2 senti...
Esiteks (ärge saage valesti aru - ma pole mingi Yamaha omanik või fänn) on see paljuski maitseküsimus. Paljudele inimestele meeldibki selline analüütiline heli ja nii mõnigi lausa põlastab sellist "sooja ja musikaalset" soundi, pidades seda mudaseks ja/või vigade maskeerimiseks.
Teiseks, kui kogu eelarve on 30 000.- siis võiks ressi hind moodustada sealt selline 30...40 % (9000...12 000.-) ja ma julgeks küll väita, et selle raha eest pakuvad ka Yamaha ning Pioneer juba korraliku kaupa.
http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=383
Kolmandaks, teemaalgatajal tasub meeles pidada, et see siin on heas mõttes kitsa seltskonna erialane foorum. Ja tüüpiline ning paratamatu on, et sellistes seltskondades (nagu ka ntx. sügavuti minevad arvuti- ja automehed) väga mainstream stuffi ei sallita. Sellega tuleks soovitusi lugedes alati arvestada
Pardon me, aga ma nimetaks seda väidet veidi jaburaks, eriti kui me räägime sama firma toodangust. Kui üks firma suudab toota 10 000.- maksvat head stereovõimu, siis oskab ta seda know-how'd ära kasutada ka oma kõrgema seeria resiiverite juures (eriti arvestades tänapäeval aktuaalset standardiseerimist ja unifitseerimist, mis lausa EELDAB sarmade komponentide ja lahenduste kasutamist erinevates toodetes).
Loomulikult ei mahu hea stereoosa 5000.- maksva ressi sisse, kuid kui räägime 5-kohalistest hindadest, siis on juba asi kindlasti teine. Kui me võrdleme omavahel 5000.- ja 12000.- ressi, ongi nende suurim vahe võimendites (seda tõestab ka nende resside suuruse ja kaalu vahe). Kõik see lisaelektroonika (upscaling jne.) ei maksa tänapäeval palju.
Ntx. NAD vist tunnistas avalikult, et kasutab ühe oma ressimudeli sees mingit kindlat stereovõimu...
Nojah... oman ise ntx. Sony FA3ES-i (mida võib kindlasti pidada korralikuks stereovõimuks) ja Marantz SR-5000 (mis on pigem entry level kui hirmkallis) ja nende heli vahe on väga minimaalne. Isegi see vahe on arvatavasti otsitud. Olen kindel et pimetestis ei teeks ma üldse vahet...
Niiet väidaks küll, et teemaalgataja võib julgelt endale korraliku ressi osta ilma et ta muusika kuulamises midagi kaotaks. Isegi kui see ress Yamaha on.
Kuid kindlasti on Denon, Onkyo ja NAD väga head alternatiivid.
Täpselt. Vahed on üsna väikesed.
Mis puudutab helikaarti, siis jah, kui mängida ka soovida, pole Creative X-Fi'le suurt alternatiivi. Võib-olla vaid Auzentech'i ja Asuse kallimad seeriad.
Lisaks ka oma 2 senti...
Esmalt postitatud Marek050 poolt
Teiseks, kui kogu eelarve on 30 000.- siis võiks ressi hind moodustada sealt selline 30...40 % (9000...12 000.-) ja ma julgeks küll väita, et selle raha eest pakuvad ka Yamaha ning Pioneer juba korraliku kaupa.
http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=383
Kolmandaks, teemaalgatajal tasub meeles pidada, et see siin on heas mõttes kitsa seltskonna erialane foorum. Ja tüüpiline ning paratamatu on, et sellistes seltskondades (nagu ka ntx. sügavuti minevad arvuti- ja automehed) väga mainstream stuffi ei sallita. Sellega tuleks soovitusi lugedes alati arvestada
paratamatult ei suuda ka 30 000.- maksev kodukino võim endast kolm korda vähem maksvat stereovõimu üle mängida.
Loomulikult ei mahu hea stereoosa 5000.- maksva ressi sisse, kuid kui räägime 5-kohalistest hindadest, siis on juba asi kindlasti teine. Kui me võrdleme omavahel 5000.- ja 12000.- ressi, ongi nende suurim vahe võimendites (seda tõestab ka nende resside suuruse ja kaalu vahe). Kõik see lisaelektroonika (upscaling jne.) ei maksa tänapäeval palju.
Ntx. NAD vist tunnistas avalikult, et kasutab ühe oma ressimudeli sees mingit kindlat stereovõimu...
3000-5000. krooni eest leiab turult juba vägagi korraliku ning head heli tegeva kasutatud (või ka vanakooli) stereovõimu ning tulemus on kohe kindlasti pea kordades parem kui hirmkalli kodukino ressi ostmisel, mis muusika kuulamiseks ikkagi ei sobi.
Niiet väidaks küll, et teemaalgataja võib julgelt endale korraliku ressi osta ilma et ta muusika kuulamises midagi kaotaks. Isegi kui see ress Yamaha on.
Kuid kindlasti on Denon, Onkyo ja NAD väga head alternatiivid.
õigupoolest on nad kõik selles hinnaklassis küllaltki sarnased, vahe tuleb sisse karakteris ning iseloomus
Mis puudutab helikaarti, siis jah, kui mängida ka soovida, pole Creative X-Fi'le suurt alternatiivi. Võib-olla vaid Auzentech'i ja Asuse kallimad seeriad.
Comment