Teade

Collapse
No announcement yet.

Korralike 5.1 kõlarite ja ressiiveri valimine, juhe koos

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Korralike 5.1 kõlarite ja ressiiveri valimine, juhe koos

ülaltoodud link:
    http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...irmak%F5lareid
    ...ongi näide sellest et odavamatel mudelitel, on kogu aur läinud välimusele - ilusad näevad ju välja. Aga olemuselt on need odavate elementidega, kumisevad, saepurust kastidega riiulikõlarid.
    Kui inimene tahaks uude kodusse, kodukino, nagu naabril on siis väga hea valik - ilusad ja odavad!
    Antud juhul, aetakse ju kvaliteeti taga.
    Kas põrandakõlaritele tõesti ruumi pole? Siis hoiaksid subi pealt korralikult kokku.
    10k.- põrandakõlarid, täidavad igasuguse väristamise funktsiooni. Ress peaks ju aru saama kui subi taga pole, siis dekooder suunab heli natuke ümber.
    esi.k 10k.-; kesk.k 4k.-;taga.k 1k.-;ress 6k.-, võim 9k.- selle eest saaks nii kino kui muusikat.
    -

Comment

[quote=linni]
      Esmalt postitatud Chime poolt
      Ainult kõlarid Yamahad.
      Kasti koostis: külg- ja tagaseinad vineer, ülemine ja alumine paneel MDF.
      Äkki paned siis konkreetse mudeli nime kirja, huvi pärast uuriks kohe lähemalt.
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Ma ei saa asjast aru et kuidas on võimalik 30 000 eest saada keskmisest korralikum kodukino süsteem kui isegi stereoga jääks hätta.
        Hindasid olete vaatanud. Selle raha eest saab healjuhul keskmise asja arvestades veel seda kui palju tükke on vaja.

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
          See Marantzi jutt on juba mehejutt, siiski soovitan kaaluda stereovõimu lisamist.
          Hakkan aina rohkem Marantzi poole kalduma aga kas keegi Eestis selle firmaga üldse tegeleb? Alati saab muidugi kusagilt netipoest tellida aga ega neid poode nii palju ka pole kes Eestisse tarnivad ja postikulud on astronoomilised.

Lisaks veel et...suur tänu kõgile kes teemas püsivad ja asjalikke nõuandeid annavad! Teist on palju abi

Comment

Esmalt postitatud Lunatic poolt
            Hakkan aina rohkem Marantzi poole kalduma aga kas keegi Eestis selle firmaga üldse tegeleb?
            http://www.marantz.com/new/index.cfm...&criteria=city

EDIT: Ei lase tulemust linkida, aga HiFi klubi asukohaga Haapsalus.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
              Ma ei saa asjast aru et kuidas on võimalik 30 000 eest saada keskmisest korralikum kodukino süsteem kui isegi stereoga jääks hätta.
              Hindasid olete vaatanud. Selle raha eest saab healjuhul keskmise asja arvestades veel seda kui palju tükke on vaja.
              Mul ka töökaaslane rääkis hiljuti ,et ostis viimasepeal kodukino 5,5 kilo maksis, mega hea kvaliteediga! Hakkasin ka siis kalkuleerima mul sama raha eest kaableid kodukinol taga. Kutsusin siis ta külla ja erilist vahet ta ei märganudki . Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid ootusi kvaliteedi puhul. Ostsin ka kunagi Technicsi ressi ja panin s30 kõllid taha ja arvasin vot see nüüd küll maks lagi mis saada on ( papsi lintmakk ja S90 kõllid niihästi ei mänginud ). Olen peale seda 15 aasta jooksul tosinat ressi, cd mängijat, kõlarit, kasutanud. Alati on saanud eelmisest parem soetatud ja alati rikub kogu asja ilu ära kuhugi poe kuulamistuppa ülesseatud kodukino komplekt millest selgub ,et kodune ikke ei ole see mis on kõige parem. Mis siis ,et poes olev install maksab pool milli . Aga alati on kuhugile poole püüelda. Osta midagi ära, proovi - kui ei meeldi müü maha. Olen ka kõik jupid ostnud kasutatuna - kui ei meeldi saab enam-vähem sama hinnaga turgu lükata.
              Mul naine ei tee ka vahet kas muss tuleb 2kilo maksvast köögiraadiost või 40 kilo maksvast süstemmist. Juhul kui poest tahad siiski osta kasuta tehnika kuulamiseks spetsiaalseid kuulamistubasid - kujuta ette helivahet kuda kostub kõlari heli seal ( 15m2 toas ) ja poe saalis ( 400m2)

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
                4. Milleks soovitada mingei 8" bassikaga torne kui oli selgelt öeldud, et tuppa mahuvad vaid riiulikastid. Seega Audesed, lisaks on eelpool veel tootjaid ära märgitud.
                ikka selleks, et soov oli kuulata rokki ja metalli. kuna ise kuulan ka suht palju rokki, siis ei kujutaks ette seda kuulata kuskilt riiulilt piuksuvatest "kõrvaklappidest".

aga see 5,5k süsteemi näide oli väga hea, nii ongi kusjuures.

Comment

Minu valik oleks vbla järgmine, arvestades küsija tingimustega:
                  1. esikõlarid http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=738 4190-
                  2. keskkõlar http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=740 1990-
                  3. tagakõlarid http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=739 2790-
                  4. Subwoofer http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=741 7490-
                  5. Ressiiver http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=1181 15990-
                  Natuke läheb üle hinnapiiri, aga ehk tulevad raskel ajal vastu sulle!

Comment

antonio1 pakutud komplekti puhul, tundub ress natuke overkill - keskpärased kõlarid ja viisakas sub - piisaks vast ka ~10.- hinnaga ressist. Näiteks Onkyo või Yamaha(soundshopis tunduvad imelised allahindlused olevat: http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=383 )
                    -

Comment

Ressiiveri asendaks sellisega:
                      http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=1186

Ei näe mõtet maksta 16k moraalselt vananenud dekoodritega ressiiveri eest.
                      Audiocenteris annab momendil päris hästi kaubelda.

Comment

12-tolline woofer suhteliselt väikesesse tuppa tundub suht overkill.
                        Kõlaritest võiks kaaluda ka Infinityt - Primuse seeria eelmist woofrimudelit omasin ja vägagi korralikku heli tegi oma kompaktsuse kohta.

Comment

Esmalt postitatud forint poolt
                          Mul ka töökaaslane rääkis hiljuti ,et ostis viimasepeal kodukino 5,5 kilo maksis, mega hea kvaliteediga! Hakkasin ka siis kalkuleerima mul sama raha eest kaableid kodukinol taga. Kutsusin siis ta külla ja erilist vahet ta ei märganudki . Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid ootusi kvaliteedi puhul. Ostsin ka kunagi Technicsi ressi ja panin s30 kõllid taha ja arvasin vot see nüüd küll maks lagi mis saada on ( papsi lintmakk ja S90 kõllid niihästi ei mänginud ). Olen peale seda 15 aasta jooksul tosinat ressi, cd mängijat, kõlarit, kasutanud. Alati on saanud eelmisest parem soetatud ja alati rikub kogu asja ilu ära kuhugi poe kuulamistuppa ülesseatud kodukino komplekt millest selgub ,et kodune ikke ei ole see mis on kõige parem. Mis siis ,et poes olev install maksab pool milli . Aga alati on kuhugile poole püüelda. Osta midagi ära, proovi - kui ei meeldi müü maha. Olen ka kõik jupid ostnud kasutatuna - kui ei meeldi saab enam-vähem sama hinnaga turgu lükata.
                          Mul naine ei tee ka vahet kas muss tuleb 2kilo maksvast köögiraadiost või 40 kilo maksvast süstemmist. Juhul kui poest tahad siiski osta kasuta tehnika kuulamiseks spetsiaalseid kuulamistubasid - kujuta ette helivahet kuda kostub kõlari heli seal ( 15m2 toas ) ja poe saalis ( 400m2)
                          siiski ma ei nõustuks kuna selle raha eest saab mudelirivi alumisi asju. Seda mõtlesin pigem et tegu on heal juhul keskpäraste asjadega.
                          Teemaalgatajal aga soovitaks resiivri küll vähemalt kasutatult osta kuna see kodukino ja multimeedia teema liialt kiirelt areneb siis uute asjade mõnu liialt üürike. Kui otsida siis leiab ka kasutatud asju millel on karp ja dok. olemas ning puuduvad ka kasutamisjäljed.

Comment

Esmalt postitatud linni poolt
                            Ressiiveri asendaks sellisega:
                            http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=1186

Ei näe mõtet maksta 16k moraalselt vananenud dekoodritega ressiiveri eest.
                            Audiocenteris annab momendil päris hästi kaubelda.
                            Audiocenteris peabki kauplema, kuna natuke tuhlates ebay.de's ning leiab uuena sama hinnaga (sisse arvestades saatekulu) TX-SR806 või isegi TX-SR876 mudeli.
                            Minu DIY blogi
                            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                              Teemaalgatajal aga soovitaks resiivri küll vähemalt kasutatult osta kuna see kodukino ja multimeedia teema liialt kiirelt areneb siis uute asjade mõnu liialt üürike. Kui otsida siis leiab ka kasutatud asju millel on karp ja dok. olemas ning puuduvad ka kasutamisjäljed.
                              Ei leia ju. Kui vähegi tänapäevasemat asja tahad. Oli sama mõte peas, vaatasin ca 2 kuud kindlasti ringi, kõik vähegi paremad asjad mis müügis, olid sellise hinnaga, et firmale võttes tuli uus jupp maad soodsam. Lõpuks võtsin ikkagi soundshopist uue. Minu arust neid 5k ressiivereid pole mõtet vaadata, oleneb muidugi ka, mis telekas selle järgi läheb, aga peaks ikka kõik videosignaalid suutma 1080p üles skaleerida ja HDMI kaudu telekasse saatma. Odavad seda ei oska. Samuti pre-out olemasolu on oluline juhuks kui muusika jaoks ikkagi stereovõim kunagi ostetakse, seda jällegi odavatel pole. Denoni Eesti kodukal on kõikide resside eestikeelsed manualid üleval, sealt saab igaüks ise uurida, mida mingi hinnaklassi ress suudab, mida mitte. Eks teistel tootjatel on see pmst. enam-vähem sama.
                              Kui video otse allikast telekasse saadad, siis lihtsalt heli jaoks sobivad vanemad kõrgema klassi ressiiverid ka hästi. Samas ma ei tea, kas nt. DTS heli (1,5Mbit/s) tuleb mööda optilist või coaxiali või on HDMI ainus võimalus?

Comment

Esmalt postitatud antonio1 poolt
                                Samas ma ei tea, kas nt. DTS heli (1,5Mbit/s) tuleb mööda optilist või coaxiali või on HDMI ainus võimalus?
                                DTS tuleb ilusti mööda coaxi ja optilist. Dolby TrueHD ja DTS-HD jaoks on aga küll ainukene varjant HDMI.

Comment

Working...
                                X