Teade

Collapse
No announcement yet.

Korralike 5.1 kõlarite ja ressiiveri valimine, juhe koos

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Korralike 5.1 kõlarite ja ressiiveri valimine, juhe koos

Tükk aega tagasi ostsin endale Logitech z-5500. Olen täiesti rahul. endal ka ruumi palju ei ole suurema põrandakõlarite jaoks. ostsin ox.ee -st ja sain koju ilusti kätte.
    viimati muutis kasutaja Joker; 04 m 2009, 17:09.

Comment

Esmalt postitatud Joker poolt
      Tükk aega tagasi ostsin endale Logitech z-5500. Olen täiesti rahul. endal ka ruumi palju ei ole suurema põrandakõlarite jaoks. ostsin ox.ee -st ja sain koju ilusti kätte.
      Nojah, tore on, et rahul oled.

Jama selles, et teemaalgataja ajab natuke teist asja taga, 1st posti lugedes peaksid nägema, et eelarve on 30k (30000.-)
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud Joker poolt
        Mul on ammusest ajast juba Creative 5.1 komplekt, THX sertifitseeritud ja puha, aga selle helikvaliteet mind enam ei rahulda. Too Logitechi komplekt on põhimõtteliselt sama asi. Arvutikõlariteks täitsa hea komplekt tõesti kuid teatud muusikastiilide jaoks väga ebarahuldava heliga. Tümakas on väikses toas korralik ja vokaal selge kuid kui rock, või metal muusikat kuulata siis on palju probleeme.

Igatahes varsti on helikaart kohal ja saan uut süsteemi ehitama hakata

Comment

Sain helikaardi kätte. Lõplikuks valikuks jäi Auzentech Forte. See on uus kaart, mis oli natuke odavam kui nende eelmised X-Fi kiviga kaardid. Võrreldes vana Creative Audigy ZS 2 kaardiga on edasiminek märgatav. Arvasin alati, et minu Creative 5.1 kõlarikomplekt on peasüüdlane miks muusika tihti natuke elutult kõlab, aga näe helikaart mängis ka rolli. Muusikas tulid välja helid, mis varem nõrgaks jäid ja kogu üldine helipilt on puhtam ning müravabam.

Nüüd on mul üks probleem veel jäänud. Enne kui kõlarid saan ära tellida vaja leida kõlarijalg keskkõlari jaoks. Hetkel on mul keskkõlar pika ja suhteliselt peene jala otsas, mis mõnel sagedusel heli väga kumisema paneb. Lisaks on ta natuke lühike, vaevu kiikab teleka tagant välja. Olen paljud online audiopoed läbi kamminud, aga ei leia keskkõlari jaoks sobivat jalga, mis oleks 123-125cm kõrge. Kui keegi teab, kust ma nii kõrge jala võiksin tellida, mis sobib alloleva kõlari jaoks oleksin väga tänulik.

http://audiovideopood.ee/index.php?l...&page=0&scid=3

Comment

Working...
          X