Tahan teha vuufrile LC-filtrit. Vaja on aint kahte asja:skeemi ja pooli. Nimelt kui saaks skeemi, siis kokku oskan panna, konded saan ka aga vot poolidega läheb keeruliseks. Võimsust siis et väh 100W ja et kõlarisse tuleks vaid alla 70Hz.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Filter 12"--sele KingAudio'le
Collapse
X
-
kuidas sa soovid, kas võimalikult väixem konde või võimalikult väixem pool? see programm mul siin annab erinevaid variante .. : kui tahad 75 hz, siis jääb konde umbes 500 mikrofaradit ja pool ca 8 millihenrit. Või siis on ka siuke variant, et konde 250 mikroF ja pool 16 mH
100 hz peal olex asi juba ilusam: 200 mikroF ja 12,7 milliH. variante on erinevaid, ytle, millist soovid ja ma võin välja arvutada, mitu keerdu vaja on poolile. Sellex läheb mul vaja teada pooli aluse mõõtmeid ja traadi täpset läbimõõtu. Kui ikka hakkad ise kerima....
Comment
-
Ja neid 8 mH poole on päris mõnus kerida - päris kõvasti on keerdusid... Ja traat on kah mitte just kõige odavam asi...
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
kui mul on 0,3mm traat, 5cm pikk, sisemine auk 1cm ja serv 5cm, kui palju tuleb siis kerida? s90 woofrile...Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
sry ei käi siin foorumis tihti... kas teema algataja on oma probleemile lahenduse leidnud?
Nimeta, s90 woofrile tahad sa madalpääsfiltrit onja... ja see peab lõikama mis sageduselt???
tähendab.... pooli alus (Sydamik) on 5 cm pikk? see pikkus on mõõdetud siekylgede vahelt ikka? sisemine auk 1 cm, see tähendab siis sydamiku läbimõõtu, mõõdetuna väljastpoolt? ja serva kõrgus on 5 cm? .... 0.3 mm traat võib nats peenikesex jääda : ei oska kyll täpselt öelda aga arvan, et traat peax olema kuskil 0.7-1 mm läbimõõduga ikka. aga kui muud ei ole... ehk aitab ka
Comment
Comment