Teade

Collapse
No announcement yet.

Filter 12"--sele KingAudio'le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Filter 12"--sele KingAudio'le

Tahan teha vuufrile LC-filtrit. Vaja on aint kahte asja:skeemi ja pooli. Nimelt kui saaks skeemi, siis kokku oskan panna, konded saan ka aga vot poolidega läheb keeruliseks. Võimsust siis et väh 100W ja et kõlarisse tuleks vaid alla 70Hz.
    Erilahendused.
    PS või mail.

alla 70hz pool läheb sulle väga kõvasti maksma. Kui 100-hzga piirduda, siis saab nii 125.- (PS-i Intz-ule)
    kris@andmevoog.eu

Comment

aga sa w@ldur oled meil ju suur võimude valmistaja tee katset aktiivfiltriga tuleb kordi odavam

Comment

Vaat see on kahe otsaga asi: OK!-teen võimule ette tämbribloki, ekva vms-saab kyll aga tegelt tahax oma käppa valgex saada ka LC-flitrite valmistamisega.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Ütleme nii, et see on natukene kergem, kui aktiivfiltri valmistamine. Kui vajad poole, siis:

1. Kerid ise (jube töö, kui käsitsi pead tegema)
          2. vaata visatoni pakutavaid poole
          3. PS-i Intzule
          kris@andmevoog.eu

Comment

Kuida see poolide kerimine käib? Kas selle kohta netis mõnd head linki on?
            Minu kodukas

Comment

Abix: http://www.oz.net/~coilgun/mark2/inductorsim.htm
              kris@andmevoog.eu

Comment

Ega selle kohta eestikeelset lehekülge ei ole? Ega vist
                Minu kodukas

Comment

ega vist
                  kris@andmevoog.eu

Comment

pooli kerimise koha pealt võin õpetada pisut, kui teed ära arvutused, mitu mH pooli sul vaja on. tegelt oota... 70 hz ja takistus on elemendil 4 oomi?

Comment

kuidas sa soovid, kas võimalikult väixem konde või võimalikult väixem pool? see programm mul siin annab erinevaid variante .. : kui tahad 75 hz, siis jääb konde umbes 500 mikrofaradit ja pool ca 8 millihenrit. Või siis on ka siuke variant, et konde 250 mikroF ja pool 16 mH
                      100 hz peal olex asi juba ilusam: 200 mikroF ja 12,7 milliH. variante on erinevaid, ytle, millist soovid ja ma võin välja arvutada, mitu keerdu vaja on poolile. Sellex läheb mul vaja teada pooli aluse mõõtmeid ja traadi täpset läbimõõtu. Kui ikka hakkad ise kerima....

Comment

Ja neid 8 mH poole on päris mõnus kerida - päris kõvasti on keerdusid... Ja traat on kah mitte just kõige odavam asi...
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kui mul on 0,3mm traat, 5cm pikk, sisemine auk 1cm ja serv 5cm, kui palju tuleb siis kerida? s90 woofrile...
                          Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                          www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

sry ei käi siin foorumis tihti... kas teema algataja on oma probleemile lahenduse leidnud?

Nimeta, s90 woofrile tahad sa madalpääsfiltrit onja... ja see peab lõikama mis sageduselt???

tähendab.... pooli alus (Sydamik) on 5 cm pikk? see pikkus on mõõdetud siekylgede vahelt ikka? sisemine auk 1 cm, see tähendab siis sydamiku läbimõõtu, mõõdetuna väljastpoolt? ja serva kõrgus on 5 cm? .... 0.3 mm traat võib nats peenikesex jääda : ei oska kyll täpselt öelda aga arvan, et traat peax olema kuskil 0.7-1 mm läbimõõduga ikka. aga kui muud ei ole... ehk aitab ka

Comment

Ja neid 8 mH poole on päris mõnus kerida - päris kõvasti on keerdusid... Ja traat on kah mitte just kõige odavam asi...
                              jah 8 mh on mõnus kerida kyl olen 2 tk neid teinud ..... rohkem ei viitsix ;D traati õnnestus saada tasuta 1 poolik rull 0,75 mm läbimõõdus. seal oma 5 kg seda vaske

Comment

Working...
                              X