Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Olen kuulnud, et kõlari koonust saab mõnevõrra tugevdada, kui see katta mingi värviga. Räägitakse mingisugusest rehvivärvist. Kas see on parim variant ja mis see rehvivärv endast täpsemalt kujutab. (Tahaks kuulda vanemate kalade soovitusi)
kõlli smuugeldas vanatädi mulle vanast pimikust. Oli seina peal mingi x kasti sees. Kast käis lahti nagu kohver. Kasti peal oli kirjas: 25V-21y4. Diameeter on u. 18cm. Kasti tegemiseks on andmeid kohe väga väga vähe. Oskab keegi midagi rohkemat ta kohta öelda?
ma kasutanud ka ikka pva-d, kui kuivab ära jääb läbipaistev. hiljem saad vastavalt soovile ka värvida ja puha.
Seda ma heax ei kiida, PVA jääb ebayhtlane ja raske, ka ei ole kõige kõvem (tavaline PVA) Ja PVA peale värvida ei saa ka kuigi edukalt! Tegelt kõik oleneb PVA'st ja värvist aga lihtsam olex tõesti otse värvida, või siis lakkida, kuna lakk jääb jäik!
proovige ka värnitsat. imendub kenasti pappkoonusesse
Paint the cone with Dammer paint. Use a lot of thinner on the first coats and apply the stuff VERY VERY thin.... Apply at least four of five VERY THIN coats to the Whizzer, apply two coats to the cone for starters, too much Dammar and the Driver will not sound so good. This makes the cone stiffer but also makes for more natural sound (don't ask me why - it just does it).
Comment