Teade

Collapse
No announcement yet.

Tugev!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tugev!

Olen kuulnud, et kõlari koonust saab mõnevõrra tugevdada, kui see katta mingi värviga. Räägitakse mingisugusest rehvivärvist. Kas see on parim variant ja mis see rehvivärv endast täpsemalt kujutab. (Tahaks kuulda vanemate kalade soovitusi)
    Minu kodukas

Ise olen nii teinud et pva'ga koonus üle(mitte puudutada kummilõdvikut) mitme kihiga.
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Ja kui kummilõdvikut ei ole?
      Minu kodukas

Comment

siis on sul kontsertvaljukas, sellega pole mingit tugevdamist m6tet kåll proovida tugevamat laksu ikka ei saa

Comment

natuke aitaks ikka. Ei ole kontserdikõll. Häda ongi selles, et ei tea täpselt mis kõll on.
          Minu kodukas

Comment

Auto lakk on ka sellex väga hia, ma olen ise teinud, ja tulemus oli parem, kui ma lootsin! ;D

Comment

Kõllist tean niipalju, et:

kõlli smuugeldas vanatädi mulle vanast pimikust. Oli seina peal mingi x kasti sees. Kast käis lahti nagu kohver. Kasti peal oli kirjas: 25V-21y4. Diameeter on u. 18cm. Kasti tegemiseks on andmeid kohe väga väga vähe. Oskab keegi midagi rohkemat ta kohta öelda?
              Minu kodukas

Comment

ma kasutanud ka ikka pva-d, kui kuivab ära jääb läbipaistev. hiljem saad vastavalt soovile ka värvida ja puha.
                powered by s90 + CSW + Sony MHC BX9 + s30(moditud) ja ongi mu soundid siin http://perse.mine.nu/

Comment

ma kasutanud ka ikka pva-d, kui kuivab ära jääb läbipaistev. hiljem saad vastavalt soovile ka värvida ja puha.
                  Seda ma heax ei kiida, PVA jääb ebayhtlane ja raske, ka ei ole kõige kõvem (tavaline PVA) Ja PVA peale värvida ei saa ka kuigi edukalt! Tegelt kõik oleneb PVA'st ja värvist aga lihtsam olex tõesti otse värvida, või siis lakkida, kuna lakk jääb jäik!

Comment

Õldiselt ikkagi PVA kardab vett ning kui ta seda näeb toimub vastureaktsioon, mille tulemus ... :-/
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Õldiselt ikkagi PVA kardab vett ning kui ta seda näeb toimub vastureaktsioon, mille tulemus ...  :-/
                      On olemas ka veekindlat PVA-d mis ei ole oluliselt kallim ja kes see oma kõlarit vees leotab?
                      Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

proovige ka värnitsat. imendub kenasti pappkoonusesse
                        Paint the cone with Dammer paint. Use a lot of thinner on the first coats and apply the stuff VERY VERY thin.... Apply at least four of five VERY THIN coats to the Whizzer, apply two coats to the cone for starters, too much Dammar and the Driver will not sound so good. This makes the cone stiffer but also makes for more natural sound (don't ask me why - it just does it).
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ma värvisin Ka12" mustaks.. täisläikega värv oli

Comment

Working...
                          X