Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari võimsused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlari võimsused

[quote=feel-the-bass]
    Esmalt postitatud dmx999 poolt
    Philips FW-C717
    2x60W RMS/2000W 2200W PMPO. aa ja w00x 120w

Huvitav kas ka need tehnika tootjad ise teavad, mis põhimõttel see wOOx töötab Täitsa naljakas on saada teada, et mingilt kummi- ja plastikutükist tuleb ka kõvasti helivõimsust juurde. Samahästi võin selle wOOx`i lüüa sealt kastist kus kurat ja panna selveri kilekoti sinna augutäiteks, äkki annab veel rohkem juurde.
    ei saa aru mis selle postitusega on tahetud öelda woox peaks olema philipsi kõlariteil passiiv elemet. Miks see midagi juurde ei peaks andma.
    Samas ei taskuks ka eriti kõrvutada auto ja toa audiot kuna need liialt erinevad.

Comment

Veel üks huvitav standard kõlarite võimsuse teemal:
      AES - Testsignaal on "roosa müra".Signaali peak seatakse 6db, s.t., et max.võimsus ületab 4* keskmist.Testi ülesanne on välja selgitada millist võimsust kannatavad kõlarisüsteemid või valjuhääldid pideval kaheksatunnisel koormamisel sellise signaaliga.
      Päris huvitav, mis?

Comment

Oma Estonia 35-AC021 tagant loen ma välja predelnaja dolgovremennaja moznost 100 vatti. Kuna S90 jäävad samasse kanti(nõrgemad nad kindlasti pole) siis ma ei usu et neil see väiksem oleks.

Comment

[QUOTE=MK]
          Esmalt postitatud feel-the-bass poolt
          ei saa aru mis selle postitusega on tahetud öelda woox peaks olema philipsi kõlariteil passiiv elemet. Miks see midagi juurde ei peaks andma.
          Samas ei taskuks ka eriti kõrvutada auto ja toa audiot kuna need liialt erinevad.
          Sellega tahtsin öelda ainult seda jah et passiivelemendiga tegu on, aga mis heli ta annab?? hilinenud bassimatsu mingisugust küll aga mina ei nimetaks seda võimsuselisaks Rohkem ikka nendele mütakameestele silmailuks vaadata kuidas kummijulla hüpleb

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
            soldat, mõtle enne kui ütled... autos on ju ka üsna palju müra,
            millest muusika läbi peaks kostma. ja RMS pole võimendi puhul ainuke
            näitaja, enamasti on selleks pigem tema moonutuste ebameeldiv iseloom,
            mis kipub kasulikku kuuldavust ära sööma -- nii toa- kui autovõimude
            puhul.
            Endal on autos originaalmakk,kõlarid on küll vahetatud kuid maki enda väljund ei ületa 4x10 vatti. Lisaks 60 vatine 8 tolline woofer. Ja minu arvates jääb ülegi võimsusest.Kõlarid pole ka mingid imeasjad,mingid vanad pioneeri ovaalid taga ja ees kompod+kõrged armatuuris. Heli on auto kohta ka üsna hea minu arvates. Autoks siis vana 5ne ehk e34 reverse rds kassettmakiga.Muidugi on ta seest üsna vaikne,nagu korras bmw ikka aga ei usu et ülejäänud autod nüüd mingid imeasjad mis neelavad pea kogu helivõimsuse.

Comment

Esmalt postitatud soldat poolt
              Endal on autos originaalmakk,kõlarid on küll vahetatud kuid maki enda väljund ei ületa 4x10 vatti. Lisaks 60 vatine 8 tolline woofer. Ja minu arvates jääb ülegi võimsusest.Kõlarid pole ka mingid imeasjad,mingid vanad pioneeri ovaalid taga ja ees kompod+kõrged armatuuris. Heli on auto kohta ka üsna hea minu arvates. Autoks siis vana 5ne ehk e34 reverse rds kassettmakiga.Muidugi on ta seest üsna vaikne,nagu korras bmw ikka aga ei usu et ülejäänud autod nüüd mingid imeasjad mis neelavad pea kogu helivõimsuse.
              Raadiost kuulad aint uudiseid? Sul on sedaan kere jh? Kui on, siis seda subwoofrit ei tohiks olla kostagi salongi....

Comment

Esmalt postitatud Mart88 poolt
                Raadiost kuulad aint uudiseid? Sul on sedaan kere jh? Kui on, siis seda subwoofrit ei tohiks olla kostagi salongi....
                Kaugeltki mitte ainult uudiseid,noor inimene ju ikkagi. Valik on vägagi lai,seepärast on helikvaliteet põhiline faktor,seejärel alles võimsus. Woofer annab kõige madalama otsa mida tavakõlarid hästi edasi ei anna. Ja salongi kostmisega probleeme ei ole,asi on seetõttu üsnagi maha keeratud kuna ei taotle madalsageduste domineerimist nagu tihtipeale kombeks. Kahtlejad võivad lahkelt kuulama ja uurima tulla.

Comment

Kaugeltki mitte ainult uudiseid,noor inimene ju ikkagi. Valik on vägagi lai,seepärast on helikvaliteet põhiline faktor,seejärel alles võimsus. Woofer annab kõige madalama otsa mida tavakõlarid hästi edasi ei anna. Ja salongi kostmisega probleeme ei ole,asi on seetõttu üsnagi maha keeratud kuna ei taotle madalsageduste domineerimist nagu tihtipeale kombeks. Kahtlejad võivad lahkelt kuulama ja uurima tulla.

Omal oli e34 sedaan ning pagassis 8" aktiivkast ja ütlen ausalt ära, et normaalsest bassist oli küll asi kaugel. Respekteerin kogu hingest ka teisi sagedusi peale madalate ja heli oli vägagi hea, kuid bassist jäi puudu. Esiteks ei mängi ta teatavaid sagedusi välja ja teiseks on e34l ikka korralik plekkisolatsioon salongi ja pagassi vahel.
                  Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Tõesti on pagasnik ligi millimeetrise plekiga eraldatud.Samas endal on see suusaluuk vms ära võetud ja teised kõlarid ka korralikud pandud mis kõik madalat otsa juurde annavad. Tegelikult on kõige tähtsam et ise rahul oled.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                      kõige parema pildi saab võimendi võimsusest tarbimisvõimsuse kaudu, kui ikka 10W on kirjas, siis tegelikku püsivat helivõimsust saaks seal olla umbes pool sellest ja siis selle kanalite arvuga jagada.
                      Aga mind on ammu juba huvitanud,kuidas/millega seda mõõta ?
                      --> Minu Tehingud .. <--

Comment

Võimendi väljundvõimsust? Vanasti oli kombeks voltmeetri, heligene, ossi ja oomi seadusega. Lisaks läheb tarvis ka koormust. Selleks sobib takkidest koostatud komplekt, mille kogutakkistus on sobiv võimendile ja võimsus "paras"(ehk kui stereovõimendi võrgukaitse on 2A, siis 130W koormus on küll).
                        Edasi puhas loogika.
                        Mõõtmisel arvestada, et takkid soojenevad ja seeläbi takkistus muutub.
                        Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                        Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Ma ei saa aru,milleks selline kadalipp vaja läbida...Kui mul vastavat eriala haridust pole,ei saagi ma teada,mis mul tegelikult kodus on?
                          Keegi pole siis maailmas selle peale tulnud,et: "Oh,teeks aparaadi,pistad 2 juhet kanali väljundisse ja woila,aparaat näitab palju sealt hetkel välja tuleb"
                          --> Minu Tehingud .. <--

Comment

Esmalt postitatud Ahf poolt
                            Ma ei saa aru,milleks selline kadalipp vaja läbida...Kui mul vastavat eriala haridust pole,ei saagi ma teada,mis mul tegelikult kodus on?
                            Keegi pole siis maailmas selle peale tulnud,et: "Oh,teeks aparaadi,pistad 2 juhet kanali väljundisse ja woila,aparaat näitab palju sealt hetkel välja tuleb"
                            selline laiatarbeseade muudaks ju kogu müügi-PMPO tuhanded vatid
                            hetkega mõtetuks (-;

edit: ja mitmetele nutitelefonidele on selline tarkvara täitsa olemas ja töötav,
                            millega reaalset helivaljust ja -spektrit mõõta. mis neist vattidest ja võimsustest,
                            reaalne helitugevus on lõpptarbijale see näitaja...

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                              selline laiatarbeseade muudaks ju kogu müügi-PMPO tuhanded vatid
                              hetkega mõtetuks (-;
                              Need marketingi taibud oleksid välja töötanud spetsiaalsed indikaatorid (vastavate numbritega) ja jälle segadust, kui palju.
                              viimati muutis kasutaja Rom; 19 m 2009, 23:00.

Comment

Mul ka väike küsimus, nimelt oman kõlareid 6AC-224, mille taga on kirjutatud 6w, ometigi on selle kõlari sees bassivaljuhääldi 25GDN-3-4 mille võimsus vist oli 15w ja panin tähele et ka kõlaris 15AC-220 kasutab samasuguseid valjuhääldeid ja see 15AC-220 on 15w... Kus siin loogikat on???http://www.rate.ee/albums/tiidu93/p6137135
                                http://www.rate.ee/albums/tiidu93/p6137139
                                http://www.rate.ee/albums/tiidu93/p6137150
                                Praktiliselt on 15AC-220 minu 6AC-224 identsed, ainult bassikate tolmukuplid on erinevad...

Comment

Working...
                                X