Teade

Collapse
No announcement yet.

Resiiver vs võimendi loomulikuks kuulamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Resiiver vs võimendi loomulikuks kuulamiseks

Esmalt postitatud OSX poolt
    Jah, loomulik esitus eeldab ka sobivat kõlarit. Olen ka kuulnud ja lugenud arvamust et muusika ja filmiheli tarvis peavad olema erinevad kõlarid...

Kui kõlar mängib ehedalt siis miks peaksid nad olema erinevad? Mina arvan et ei peaks, kuid ehk leidub keegi kes proovib põhjendada vastupidist.
    kisub demagoogia poole ja lõhnab selle järgi, et sellist juttu räägivad viletsate kõlarite müügimehed...
    -

Comment

Ressiiveril Pioneer VSX-C300 on stereo traktis järgmised detailid:

sisendite selektor TC9164af
      võim. aste UPC4570g2
      helitugevuse reg. M62446fp
      eelvõim UPC4570g2
      lõppvõim STK402-040

Milline neist on odav või ebakvaliteetne. Võibolla saaks midagi asendada või ringi teha. Sest ega ta heli suurem asi pole. Isegi Amfiton 002 kõlab paremini.

Comment

Toon siis ühe eelise veel välija, et miks ressiiver. Tänapäeval ka tehtud muusika videoid 5.1 heliga ja neid on ikka väga suur effekt kuulata selles formaadis nagu see loodud, mida stereo võimendi ei võimalda.
        Näiteks see video olemas 5.1 audioga: http://www.youtube.com/watch?v=oRNeI2oLBXw

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
          Äkki pakuks keegi välja el. skeeme, et saaks võrrelda nagu elektroonika foorumile kohane. Skeemil signaaliteed vaadates saab raudselt ress võimu käest peksa. Isiklikult minul ei teki isegi küsimust kumb parem on, pole veel kohanud ressi mida pikalt kuulata jaksaksin, tõsi kogemusi vähe, sest olen veendunud stereo mees ja musa kuulamine 5,1 süsteemiga on minu jaoks valus perverssus.
          Umbes sama point minu poolt.
          5.1 või mis iganes x.x resiiverite hulgas on ammu välja surnud sellised isendid millel helitugevust potekatega reguleeritakse (kui vist mõned über Hi-Endid välja jätta) ja kõik see toimub kas digitaalselt või spets analoog kividega. Stereos selliseid potekatega asju ikka veel toodetakse "normaalses" hinnaklassis.

Comment

Nüüdsel ajal on "teistsugune masteringi" vajadus mõneti ..............
            Ei saa tänapäevased plaatide jaoks heli nuppe keeravad mehed hakkama isegi korraliku 2.0 heli tegemisega, mis siis veel rääkida 5.1 jne. variantidest.

Comment

Esmalt postitatud vidikon poolt
              sisendite selektor TC9164af
              võim. aste UPC4570g2
              helitugevuse reg. M62446fp
              eelvõim UPC4570g2
              lõppvõim STK402-040
              Naljag pooleks võiks öelda, et kõik on, kui võrrelda Amfitoniga.
              Vähe tõsisemalt: STK võiks ju alles jätta.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                Ei saa tänapäevased plaatide jaoks heli nuppe keeravad mehed hakkama isegi korraliku 2.0 heli tegemisega, mis siis veel rääkida 5.1 jne. variantidest.
                Jap, kuid mis süü võiks selles olla muusikatarbija süsteemil?
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
                  kisub demagoogia poole ja lõhnab selle järgi, et sellist juttu räägivad viletsate kõlarite müügimehed...
                  Kui veidi ringi sõnastada siis kas viletsate resiiverite müüjad ei või ajada juttu mis teema alguses?
                  Konfutsius

Comment

Sisendite selektor ei tohiks moonutusi tekitada.
                    Op võimendid pole vist keeruline asendada. Milline on siis kõige kvaliteetsem.
                    Kahtlane asi on ainult helitugevuse regulaator. Kas mingi teine sobib skeemi?

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                      Äkki pakuks keegi välja el. skeeme, et saaks võrrelda nagu elektroonika foorumile kohane. Skeemil signaaliteed vaadates saab raudselt ress võimu käest peksa. Isiklikult minul ei teki isegi küsimust kumb parem on, pole veel kohanud ressi mida pikalt kuulata jaksaksin, tõsi kogemusi vähe, sest olen veendunud stereo mees ja musa kuulamine 5,1 süsteemiga on minu jaoks valus perverssus.
                      Kiirelt otsides leidsin vaid sellise 2.0 resiiveri, mille lõpp on siin kõigile teada LM3886 - http://www.avguide.com/review/audio-...ma-cd-receiver
                      Ma ei söandaks enam väita et suvaline võim (Jeff Rowland? ) sellele lahendusele peksa jaksaks anda...
                      Konfutsius

Comment

Jap, kuid mis süü võiks selles olla muusikatarbija süsteemil?
                        Süüd pole aga ta on põhjus miks pole nagu mõtet soetada x.x süsteemi muusika kuulamiseks.

Comment

Esmalt postitatud vidikon poolt
                          Sisendite selektor ei tohiks moonutusi tekitada.
                          Op võimendid pole vist keeruline asendada. Milline on siis kõige kvaliteetsem.
                          Kahtlane asi on ainult helitugevuse regulaator. Kas mingi teine sobib skeemi?
                          Proovi kindlaks teha mis roll nendel vahevõimenditel üldse on? Võibolla kannatab viia signaal kommutaatorist (läbi Volume) otse võimsusvõimendi sisendisse? Jääks muu tringel-trangel helist välja.

Kvaliteetne mitmekanaliline helitugevuse regulaator on muidugi valus koht, nagu Moi siin juba ütles. Odavad IC põhised regulaatorid ei pruugi kuigi head olla, korralikku motoriseeritud potekat mis oleks 6-8 kanaliga ma leidnud pole (võimalik et pole ka suurem otsija olnud).
                          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                            Süüd pole aga ta on põhjus miks pole nagu mõtet soetada x.x süsteemi muusika kuulamiseks.
                            Et siis...kuna stuudios mikk nagunii kukub enne 15kHz ära siis... mis krt DVDA? Mis 5/7.x? Filmid...on ju värvilised, mida veel?

Ma ei usu et sa nii mõtled.
                            Konfutsius

Comment

Muusika kuulamise poolelt olen ma rohkem seal audiofiili positsioonil, filmide vaatamise poolelt aga tavalise junk'i tarbimise poolel.
                              Seetõttu ka väga suur skeptitsism x.x muusika suhtes, kuna juba 2.0 heli ei osata teha.

Comment

Mõttetu vaidlus foorumis.Kumb on parem- kas vene või saksa okupant,kas pedofiilia, nekrofiilia või audiofiilia.Mõni mees arvab,et kui tema on 10 aastat muusikat kuulanud,siis teised ei tea sellest enam midagi.Tulge maapeale!

Comment

Working...
                                X