Vs: Resiiver vs võimendi loomulikuks kuulamiseks
Mis on Sinu jaoks "väikese sõiduauto hind"? Kas 5 tonni maksev ja 20 aastat vana Sierrapunn või 300 tonni maksev tuttuus Civic 5D sport?
Hind on suhteline mõiste. On inimesi, kellel on raha ja inimesi, kellel ei ole raha. Esimesed ostavad endale meelepäraseid asju ja kogu lugu. Lepi sellega.
No ei ole ju põhipoint. Teema algas sellest, et keegi väitis, "muusikat kuulatakse eeldatavasti ikka stereosüsteemiga ja ressiiver ei ole stereoheli nautimiseks parim lahendus". Millele järgnesid sõnavõtud "kui asi on mõeldud kõigeks, siis ei kõlba ta mitte millekski", "pole veel kohanud ressi mida pikalt kuulata jaksaksin" ja "musa kuulamine 5,1 süsteemiga on minu jaoks valus perverssus."
Kui samad tegelased oleksid algusest peale väitnud, et "hea ressiiver on kallis, minul on raha vähe ja seetõttu olen sunnitud leppima kvaliteetse stereovõimendiga", oleks käesolev fleim olemata jäänud.
Esmalt postitatud moi poolt
Hind on suhteline mõiste. On inimesi, kellel on raha ja inimesi, kellel ei ole raha. Esimesed ostavad endale meelepäraseid asju ja kogu lugu. Lepi sellega.
Esmalt postitatud moi poolt
Kui samad tegelased oleksid algusest peale väitnud, et "hea ressiiver on kallis, minul on raha vähe ja seetõttu olen sunnitud leppima kvaliteetse stereovõimendiga", oleks käesolev fleim olemata jäänud.
Comment