Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kypsis:"Hull jutu arendamine käib :P"
tõsijutt.
äkki need müstilised hõbedased vase/kõlariotsad olid hoopis lihtsalt ära soditud valge korrektoriga . Ja helikvaliteet peale seda paranes .
Kõlari juhtme otsad jah. Vabandus et nii ebatäpselt ja kaua eemal olin. points siis seeles et ned (hõbedased) juhmeotsad jäksid katki ja lõikasin need maha ja vastu vaatas vasest juhe.
Kõlari juhtme otsad jah. Vabandus et nii ebatäpselt ja kaua eemal olin. points siis seeles et ned (hõbedased) juhmeotsad jäksid katki ja lõikasin need maha ja vastu vaatas vasest juhe.
elu näidanud ega hõbedat kõlarijuhtmete jootmisel ei kasutata
ja päris kaua nuputasime, ikka välja ei nuputanud...oleks mõelnud vahelduseks, oleks teine jutt olnud
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
ma ei tea aga äkki mõtleb ta näiteks muusikakeskuse kõlareid millel kastid kinni ja juhtmeotsad väljas(endal ka sellised) ning need olid nagu jootetinaga ületehtud (j2lle endalgi) ja all on vask vms traat.
Comment