Teade

Collapse
No announcement yet.

Teie kommentaarid antud komplektile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teie kommentaarid antud komplektile

Soovin osta miskit komplekti.Kuna ise olen sellel alal võhik,siis teie kommentaarid on teretulnud.
    EISA auhinna võitnud ressiiver Yamaha RXV630. Võimsus 125W,DolbyDigital /DTS/Pro Logic II, 32-bit Yamaha DSP, 6.1 channel input, A+B kõlarid, 40 mälukohaga raadio, 4 optilist & 1 koaksiaalne digitaalsisend, videosisendid:2 component & 5 S-Video. Unetaimer,pult. Kõlarikomplektis Yamaha NS45 esikõlarid, NS60 surroundikomplekt ja aktiivbassikõlar YST005.
    http://www.plussmiinus.ee/?id=589&prod_id=...4fe4e9008f14897

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../ht/rxv630.html
    Ruum ise oleks 7*7 ja kõrgust nii 4 meetrit

Antud komplekt tundub olevat päris asine...selle ruumi peax päris ilusti ära toitma...ainuke jama asi on selle asja juures see et ruum on sümeetriline...

Isiklikult ka kavas osta sama ressiiver...tundub, et selle raha eest parim...ja muidugi ei saa märkimatta jätta, et see ressiiver ikkagi EISA auhinna võitnud...
    Audiol on hing sees...
    NotAnotherDigg

Comment

yamaha kõikse parem asi muidugi ei ole. mina soovitaks sul Denon-i poole vaadata

Comment

yamaha kõikse parem asi muidugi ei ole. mina soovitaks sul Denon-i poole vaadata
        sama raha eest sa korraliku Denon'i ei saa! Ja need kõlarid ei ole päris selle võimu väärilised! Ajavad ära asja ära ilusti, aga  mina soovitax osta N:NS-200 või isegi NS-300 ja subwoofer YST-305 ja kesk/tagu NS-60
        Endal on NS-300 ja Yst-305 ja ma peax mainima et helipilt on päris ilus ja puhas, kuigi muusika kuulamisex ei sobi yxki kodukino subwoofer õieti!

Comment

Aga iseenesest selle raha eest on see komplekt igati asjalik! Kuigi subwoofer on nati lahja võitu, aga pole ullu! Kiidax enam vähem otsuse heax! ;D

Comment

Soovin osta miskit komplekti.Kuna ise olen sellel alal võhik,siis teie kommentaarid on teretulnud.
            EISA auhinna võitnud ressiiver Yamaha RXV630. Võimsus 125W,DolbyDigital /DTS/Pro Logic II, 32-bit Yamaha DSP, 6.1 channel input, A+B kõlarid, 40 mälukohaga raadio, 4 optilist & 1 koaksiaalne digitaalsisend, videosisendid:2 component & 5 S-Video. Unetaimer,pult. Kõlarikomplektis Yamaha NS45 esikõlarid, NS60 surroundikomplekt ja aktiivbassikõlar YST005.
            http://www.plussmiinus.ee/?id=589&prod_id=...7&page=&cat_id= 14&m_id=&PHPSESSID=bc527d235b77c593e4fe4e9008f1489 7

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../ht/rxv630.html
            Ruum ise oleks 7*7 ja kõrgust nii 4 meetrit
            Üks inimene saab jälle õnnetuks....
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Üks inimene saab jälle õnnetuks....
              Ma lootsin siit asjatundjate abi saada,mitte kommentaari,kui õnnelikuks või õnnetuks mind see ost teeb.Aga ma tänan muretsemast minu heaolu pärast)Ehk lisaksid nüüd ka omapoolse nägemuse,miks see mind õnnetuks teeb.Ma oleks tänulik ja arvestaks Sinu arvamust.

Comment

Õnnetuks teeks mind Yamaha - mind ei koti et ta on võitnud mingi EISA testi jne. Võib olla on see receiver tavakasutajale tõesti hea, ei vaidle vastu selle koha pealt, kuid Yamaha kõlaritest ja subbaritest hoiaks nii kaugele kui võimalik! Üks kuramuse õnnetuste hunnik on Yamaha kõlarid. Kaalu asjadel nagu polegi, kasti seina tugevus on naljakalt nõrk. Korralik kõlar on ikkagi massiivne ja raske, kui tegu on enam-vähem täisriba kõlariga(ma ei räägi siin pisikestest satelliitidest ja disaini-imedest).
                Niisiis soovitaks mina sul oma rahakott üle vaadata ja käia kuulamas erinevaid lahendusi - erinevaid kõlareid, receivereid jne. Ei tasu oma otsust teha mingite review``de põhjal, ehkki pahatihti võtame just sellised asjad omale A-ks ja O-ks. Ise tuleb kuulata, mitte teha otsus müüja libeda jutu peale ja eelarvamustele tuginedes.
                Loodan, et sa tünga ei saa.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Tahtsin veel lisada, et minule Yamaha subbakate bass oli kuulates väga väsitav - esmakuulamisel võib ta ju äge olla enamusikule inimestest, kuid kuula umbes pool tundi sellisel mitte väga vaiksel, ütleme keskmisel võimsusel ja mina vähemalt olin väsinud. Kõlar peaks olema selline mis ei pane kuulates pead valutama; super oleks kui kuulamisel ja muusika nautimisel võtaks hoopis peavalu ära ja suudaks unustada hallid argimured...Loomulikult tuleb arvestada et sellise hea kõlari puhul kaasneb tihti ka uinutav effekt ehk siis tuleb ettevaatlik olla - võib magama jääda.
                  Loomulikult oleneb kogu vähemalt kõlarite värk mis muusikastiili kuulad ja kuidas sa üldse oma audiosüsteemi kavatsed kasutada - eeldan et ka kodukino variandi puhul. Seal on konkreetsed vahed sees, kas ainult muusika kuulamiseks või ainult filmivaatamiseks kõlarid.
                  Ja viimasena ka kuldreegel - ühelgi firmal pole kogu toodang hea, vaid on üks, äärmisel juhul kaks toodet mis on tõesti head antud konkreetsel kaubamärgil ja ülejäänud on vaid nõrk keskmine. Ei tasuks seda ära unustada.

Comment

intz
                    Kumb on sinuarust parem tootja, kas Yamaha v6i Pioneer.
                    Ma pean silmas just v6imude osas, sest k6lle ei ei ostaks ma kummaltki(audes on ju ka olemas)

Comment

Kumb on sinuarust parem tootja, kas Yamaha v6i Pioneer.
                      Ma pean silmas just v6imude osas, sest k6lle ei ei ostaks ma kummaltki(audes on ju ka olemas)
                      See on nii suhteline - tuleb ka kuulata. Isiklikult ei meeldi kumbki kaubamärk, ehkki osad asjad on teatud osas võrdsed.

Comment

Lisaksin veel seda,et komplekt jääks ikka vist põhiliselt kodukino tarbeks.Kuna heal juhul saan 8-9 paiku õhtal teleka ette,kas sis on mõtet midagi paremat soetada?Huvitab,kas antud komplekti hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.Subwooferi vahetaks võimsama vastu.
                        Ja ma loomulikult tänan kõik,kes antud teemale reageerisid

Comment

Lisaksin veel seda,et komplekt jääks ikka vist põhiliselt kodukino tarbeks.Kuna heal juhul saan 8-9 paiku õhtal teleka ette,kas sis on mõtet midagi paremat soetada?Huvitab,kas antud komplekti hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.Subwooferi vahetaks võimsama vastu.
                          Ja seepärast osta ära kohe esimene ettejuthuv komplekt? Sedasi küll ei soovita toimetada, natuke kannatust ja ehk saab mõnevõrra parema asja.
                          Yamaha kõlareid aga ei soovitaks ikkagi osta - otsi midagi muud või esita kellegile konkreetne eritellimmus.Internetis on kõvasti igasugu kit-plane, mida saaks valmistada - tarvis on vaid natuke kannatust.
                          Ja subwooferi soetaks ma kooskõlas esikõlaritega - need kolm koos võimendusastmega on kõige tähtsamad lülid. Tagakõlarid ja keskõlar ei mängi nii suurt rolli, kasutad sa ju neid vaid filmivaatamisel.

Comment

Mina soovitaks sul osta Technicsi ressiiver, kuna nende hinnaklass algab suht madalalt ja kvaliteet on hea.
                            Näiteks SA-DX850 on igati korralik asi. Kõlariteks ära Yamahasid küll vali,sest tõepoolest nende heli pole hea.
                            Soovitaks sul vaadata kodumaist tootjat Audest. Kõlarid
                            on suht normi hinnaga ja heli on hea.

Comment

Tuleb välja,et selle soetamine on palju keerukam,kui arvasin.Olen tõesti segaduses ???
                              OK,palun soovitage siis häid esikõlareid ja subwoofrit,surroundikomplekti,tavakasutajale.
                              Kindlasti soovite nüüd täpseid andmeid ruumi kohta?Siin nad on:ruum ise on tegelikult 14 korda 7,kuna toa keskel jagab kamin ja korstnajalg ruumi mõtteliselt pooleks,sis jääb alles 7 korda 7.Tuba omab kaldseinu,matkides viilkatuse profiili,kõrgem punkt laes umbes 4 meetrit.Ehk tuli veidike segane jutt,aga ma loodan,et saite asjast mingigi ettekujutuse.

Comment

Working...
                              X