Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem HD pildiga, mis tuleb arvutis telekasse!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem HD pildiga, mis tuleb arvutis telekasse!

Lp. foorumlased,
    Kasutusel siis Sülearvuti Dell XPS M1530, mis on ühendatud HDMI juhtme kaudu (5m) Kodukinoressiiveriga Yamaha. Sealt läheb HDMI juhe telekasse 42" Samsa plasma. Siiani on kõik ilusti toiminud, nii heli kui ka pilt. Kuid nüüd on hakanud tegema sellist pulli, et suvalisel ajahetkel nt. filmi vaadates kaob pilt ja heli, vahest tuleb ka tagasi ja pilt hakkab vilkuma (on ja ei ole pilti), ning eile isegi viskas korraks sellise analoogsahina sarnase pildi ette, kuigi olen kindel et see ei olnud analoogsahin.
    Kui nt. pilt kaob ja tagasi ei tule, siis ma lülitan korra võimu välja ja uuesti sisse, siis tuleb pilt tagasi mõneks ajaks.
    Ühesõnaga kas viga võimus? Garantiisse vaja viia? Kõisin ühendused üle, kõik justkui korras. Vaevalt et HDMI juhe hakkab vanaks jääma? Või mida arvate?

Vs: Probleem HD pildiga, mis tuleb arvutis telekasse!

Mina olen näinud HDMI kaableid, mis ühtepidi töötavad, aga teistpidi pöörates mitte. Lihtsam oleks uue kaabliga proovida enne, kui võimu kuhugi vedama hakkad. Lisaks vaata üle, et võimul jahutuseks piisavalt õhku ligi pääseb.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Äkki on tegemist ressiiveril video konverteriga, siis tuleks see välja lülitada. Kui telekale tehtud mitu video ühendust siis võib hakata see segama, tähendab ressiiver üritab seda konvertida teise sisendisse.

Comment

no ma ei tea kas ressiiver üritab konvertida või mitte. Kust ma seda näen?

Ressiiverisse tuleb kaks hdmi juhet: 1. läpakast ning 2. xboxist. Ressiiverist läheb 1 hdmi telekasse.

Comment

Kas sama asi juhtub ka digiboxiga ? kui ei juhtu siis läpaka ja digiboxi otsad ressi taga ära vahetada ... kas viga jääb sama sisendi peale nagu enne või liigub niiöelda kaasa? kui liigub kaasa siis miskine kamm läpakaga (pildi ja/või helidraiverite üle laskmine äkki abiks, igasugused powermanagemendid mis asju välja tahavad lülitada maha võtta) kui jääb sama sisendi peale siis ,iskine jama ressiiveriga.

Comment

Esmalt postitatud Sgrafito poolt
            Kas sama asi juhtub ka digiboxiga ? kui ei juhtu siis läpaka ja digiboxi otsad ressi taga ära vahetada ... kas viga jääb sama sisendi peale nagu enne või liigub niiöelda kaasa? kui liigub kaasa siis miskine kamm läpakaga (pildi ja/või helidraiverite üle laskmine äkki abiks, igasugused powermanagemendid mis asju välja tahavad lülitada maha võtta) kui jääb sama sisendi peale siis ,iskine jama ressiiveriga.
            Sry läbu eest, kuid Digiboxist pole juttugi olnud, Xbox-ist ikka
            Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

oh kurja ... eks ta ole ... loed box ja ongi digibox (mitte et xbox digitaalsel moel ei toimetaks) aga sisu jääb samaks

Comment

Working...
              X