Teade

Collapse
No announcement yet.

Panasonicu kõrvaklapid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Panasonicu kõrvaklapid

Tere!

Ma ostsin mingiaeg tagasi omale Panasonic RP-HJE500 kõrvaklapid.
    Juhtus aga niimoodi, et mina polnud ainus kellele need meeldisid ning
    mu kass näris juhtme kahest kohast läbi.

2 vigastust on kohe 3,5 jacki juures. Isolatsiooni alt on näha, et seal sees
    on neli erinevat juhet ja kõik on katki. Mitte pooleks aga see alune isolatsioon mis mingisugust vatti teemat on väljas.

Küsimus siis, et kas neid parandada saab, et nendegas sai ainult 2 nädalat kuulatud enne õnnetust. Uued maksavad 400.- palju umbes parandus tuleks kui keegi teab?

Martin

Vs: Panasonicu kõrvaklapid

kui pistiku juures siis on ju lihtne - lõike juhe lühemaks ja tinuta uus pistik. või jätka juhet vana pistikuga.

Comment

Tartus võin õlle eest ära teha, lisaks:

Uus pistik 15.-
      http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...opistik-metall-

Uus kaabel, olenevalt pikkusest 9-18.-
      http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...0-14-mm2-Ñ118

Natuke termorüüži, jootetina, elektrit ja aega.

*võib kasutada muidugi ka vana (villa )väljaajavat kaablit ja pistikut, parem oleks ikkagi uus ja korralik juhe kokku joota.

Parimat,
      Roomet
      55579732

Edit: kirjavigad
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

kuna just juhtus sama asi mu Philips SPH-2000 klappidega, siis ostisn oomipoest 10 eegu eest kullatud stereopistiku...ja mis välja tuli, nädala pärast pidin selle korraliku 35 eeku maksva Lumbergi stereopistiku vasta vahetama...

kui on pistiku juurest, siis jah ots maha, isolatsioon maha ja stereopistikule otsa, oskaja teeb 15-20 min ära.

Vatt on poogen, peaasi on see et kisud originaalpistiku puhtaks aga ettevaatlikult, niiet värvikoodiga traadid jääksid vastavatele kohtadele, on lihtsam pärast mõistatada, kus miski käib...

ja selle värvilise isolatsiooni pärast juhtmetel pole yldse vaja muretseda, see tina kinnihakkamist ei sega(põleb ära vms)
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt

ja selle värvilise isolatsiooni pärast juhtmetel pole yldse vaja muretseda, see tina kinnihakkamist ei sega(põleb ära vms)
          Seda on tulemasinaga väga hea maha põletada, tinutamisel ei pruugi see maha põleda. Ühe korra olen proovinud ilma põletamata ja siis küll ühendust ei andnud.

Comment

Koos kuuma kolviga korra vastu aspiriinitabletti suruda ja igasugune lakk kaob. Hais on küll rõve (korraks!). Pisut kampolit võiks ka juures olla.

Comment

Working...
            X