Eks ta ole segane jah. AGA.... On ju ka kahe elemendiga woofreid. Kuskil lehel nägin. Ei leia präegu >
Teade
Collapse
No announcement yet.
Võim keskuse taha?
Collapse
X
-
hmm, asi tundub päris segane igaljuhul kas siis tõesti pole sellist lülitust mida saaks vahele panna et subwooferist oleks kuulda mõlema kanali bassi osa ilma et heli läheks monoks stereo kõlarites
Comment
-
Eks ta ole segane jah. AGA.... On ju ka kahe elemendiga woofreid. Kuskil lehel nägin. Ei leia präegu >
Aga eXtrance skeem seda põhimõtteliselt ju teebki? Ja stereokõlarites heli monoks ei lähe - taktistus on nendevahel piisavalt suur.
Comment
-
Muud võimalust ju ilma line-out väljundita, mida panasonicul pole ei ole ju. Ma tean, et see parim lahendus pole, aga kusagil elektroonika töökojas läheks selle line-out lisamine juba nii kalliks. Ma parem proovin seda varjanti. Kui takkidega saab sisendsignaali enamvähem normaalseks, siis 100W võim peaks ta nii nagu peab üles võimendama küll. Ise ma line-out'i sellisele montsrumile ei oska juurde ehitada, kuna selle sees on tohutu segadus ja kui sealt midagi lahti hakata võtma, siis pärast enam kokku ei saagi. See on see ühes tükis süsteemide miinus, mingit modimist on raske teha. Kõrvaklapi augule ei pääse üldse ligi, seda nigunii lõhkuma ei hakkaks ja see pidi ka kehv varjant olema. Niiet muud üle ei jää. Paremaid ideid on andge teada. :Muusikahull!
Comment
Comment