Soovitage 12" elemendile mõnda ilusat kaitse katet, mingit plekist võrku eriti ei tahax! Pilt olex ka hea ja hind, ning kust osta saab! OT on ka lubatud ;D
Teade
Collapse
No announcement yet.
12" Elemendile ilus kate
Collapse
X
-
Soovitaks sul vaadata Noorde Tehnikusse, seal on müügil plastikust võrgud. Kenad näevad välja küll. Hind oli vist midagi 150 kr ringis.
Comment
-
Võin valmistada sulle võresid misiganes kujuga peenest traatvõrgust või akustilisest riidest. PS-i kui huvi
Comment
-
arvan ise, et pace aitab välja lõigata selle polk audio jubina vaata siia
torud paneks mina niimoodi. kasutaks vanu suusakeppe
Comment
-
või siis mingisugune valuvelg
OK! aga ilma naljata nyyd, asi läheb ikka autosse ja teistele ka näitamisex, et võix soliidne välja näha! Omme lähen piilun Noorde Tehnikusse, ehk leian sealt midagi! Aga mudu tahax ikka seda Polk Audio originaali saada, kuna element sai päris korralik ja kast on plaanis ka maximaalselt korralik ja kena teha, kellel huvi kysigu:P
Comment
-
Minuteada Polk Audiot Eestis turustab ainult Serwend, kui ma tõsiselt ei exi. Serwend siis teada Tartus asub Ma võin igaxjuhux homme linnas, kui on viicimist sealt läbi hüpata ja küsida, mis hinnaga neil sellist "ilukilpi" pakkuda on. Põhimõtteliselt tahax selle väixe teene eest ka miskit vastu, et hakkax saatma jne Ühesõnaga .... what do u say ?
Comment
-
Minuteada Polk Audiot Eestis turustab ainult Serwend, kui ma tõsiselt ei exi. Serwend siis teada Tartus asub Ma võin igaxjuhux homme linnas, kui on viicimist sealt läbi hüpata ja küsida, mis hinnaga neil sellist "ilukilpi" pakkuda on. Põhimõtteliselt tahax selle väixe teene eest ka miskit vastu, et hakkax saatma jne Ühesõnaga .... what do u say ?
Comment
-
Sealsamas lehel, kust see Polkaudio Grille pärit on küsitakse selle eest 25 taala (12"-sele). Eestisse see siis vaevalt alla 500 eegu jõuab.
http://shop.polkaudio.com/customer/product...?products_id=54
Comment
Comment