Oskab keegi anda infot 12´´ bassielemendi kohta, vene toode, peale kirjutatud "Gamma NPK(vene tähed)" lisaks "12B-02 Leningrad". Seda tean et ta on 200W ja 8 oomi, see ka kirjas, aga mis võiksid olla resonantssagedused ja muu, et kastile inverteritorusid arvutada? Äkki keegi teab ja aitab.
Teade
Collapse
No announcement yet.
12´´ vene bassi andmed?
Collapse
X
-
On jah nii et 12´´(u30 cm) element s90F kastis(silt taga), oletan et element ei ole originaalkastis, samas ei julge kindlalt väita kuna ei ole rohkem S90 neid näinud. S90neid on ju erinevaid. Ma siin selle kastijutuga ajasin vist teema keeruliseks. Konkreetne küsimus. Teab keegi andmeid vene päritolu valjuhääldi kohta(vajalikud kasti ja torude arvutuseks), millel järgmised kijad: "Gamma NPK(vene tähed)","12B-02 Leningrad","200W 8oomi".
Comment
-
ma arvan, et see kõll on mingi 6AC-..., täpselt ei mäleta, mul oli selline paar aastat tagasi. Kõllon s-90 nega täpselt ühe suurune ja oli vist 30-3000 Hz. Päris head bassi andis ja küllalt kõva hääl oli, sest kõlli kasutegur oli väga suur 6% vist(s-90 vist 3%)audiotehnika
siin on skeemid, andmeid ja palju muud
Comment
Comment