Teade

Collapse
No announcement yet.

Veider heli klappides.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Veider heli klappides.

Niisiis, sai nädal aega tagasi ostetud omale Creative Fatal1ty HS-1000 klapid. USB varjant. Esimeseks asjaks on see, et ma ostsin need omale et heliloomise ajal oleks parem asju kuulda jne. Vanade klappidega oli teine teema üldse - klappidega olen väga rahul, rohkemgi veel. ka kõige vaiksemaid susinaid ja sasinaid kuuleb. Väga rahul olen.

Täna hommikul ... olin kuskil eemal, tulin tagasi ja surfasin netis ringi. Lehelt lehele käimise ajal oli HDD praginat kuulda läbi klappide. Arvasin et pole hullu kuna mina olen ka 3.5mm klappidega kuulnud kõrge volüümiga. Niisiis, siis kuulasin ühte laulu ja heli oli lihtsalt nii tagurpidi et ei kujuta ette. Tõmbasin korra USB küljest lahti ja sisse tagasi - asi korras. Nüüd oli jälle, seekord ma lindistasin seda telefoniga nii et telefoni mikrofon oli kõrvaklapi valjuka juures. Ei kujuta ette mis kosmose sagedused need on. Äkki teist keegi oskab öelda milles uba? Ma väga polegi otseselt mures asja pärast vaid mind väga huvitab mis jama on. Äkki tuleks ennetada midagi? Ei kujuta ette lihtsalt.

Klapid nädal aega vanad alles ja väga rahul nendega, kuigi hakkan pettuma nendes. Raskel ajal tegin omaarust hea valiku klappide suhtes aga ennäe.

Muusikapala mis tegin/mängisin: http://www.hot.ee/garol/tere/mingibiit_test.mp3

Sama pala - läbi kõrvaklappide: http://www.hot.ee/garol/tere/salvestis.mp3
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Vs: Veider heli klappides.

kas Fatal1ty klappidel mitte erivõimu kaasas pole? või mingit driverit?
    Proovi X-Fi CMSS 3D audio modulatsioon maha võtta, äkki selles kala...
    viimati muutis kasutaja tartu pets; 25 m 2009, 14:19.
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Võimu kohta ei oska öelda, kuskil 5cm peale USB otsikut on mingi karbike - ei tea mis see on, kirju peal pole.

Driverite kohta ütleks nii, et windows 7 beta driverid. Creative'le saatsin ka juba kirja ära, suhtlesin nendega juba ennem. Öeldi, et windows 7 driverite kohta pole keegi midagi pahandanud või midagi sellist - et kõigil arvatavasti töötab. Ei oskagi öelda.

Edit: Kusjuures, just võtsingi maha - eks näis.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

Comment

no kui googeldada, siis http://www.everythingusb.com/creativ...set-15106.html annab väikesed näpunäited mis võiks kala olla...
        Millega klappe ajad: helikaardi või emme pealt?
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Emaplaadi pealt. Vähemalt ma arvan, et see on emaplaadi pealt ikka kuna sees on ainult integreeritud 7.1 kaart. Pole veel USB ühendus kaablit veel näinud, et kuhu ta läheb. Esipaneeli USB'st jutt.
          Estonian SPL & Sound
          @gargru

Comment

Nende klappidega peaks ju driver kaasas olema. Mudi control panelit, alates Vistast on Direct3D sound support ära võetud, usun et Win7 kah seda enam pole...
            mis audiodriver sul üldse on? Realtek või miski tootja oma?
            Probla võib olla ka eespaneeli USBi pesa controlleris...

Comment

Helikaart on Realtek HD miski, driver on v6.0.1.

Klappidega oli plaat kaasas, seal kõik driverid ja registreerimis teemad. Aktiveerisin ja registreerisin ilusti ära nagu peab ja kõik muud. Kahjuks plaadil oleva driveriga ei funkinud audio console. Siis paningi Win7 beta driveri peale.

Esipaneeli USB kohta ei oskagi öelda, olen nokkinud seda vahepeal - tahtsin power LED ära vahetada aga ei viitsinud ikkagi, kord oli paneel lahti ja see kukkus alla ja jäi juhtmetele rippuma aga paneel on nii kerge seega ei usu et see juhtmeid vigastas. Igatahes, nokin uuesti lahti ja vaatan kas asjad on pesades.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

arvan, et sellise moonutuse puhul on 100% tõenäosusega kamm driveris. Proovi ka tagapaneeli USBi kaudu, äkki sinna elektrilised häired ei ulatu...

Comment

Hetkel jään esi paneeli juurde veel, siiamaani pole midagi olnud veel. Kuigi kui lehel scrollida, siis õrnalt on põrinat kuulda. HDD hääli ka aga väga vaikselt. Volüümist see ei sõltu, proovisin juba. Eks näis.
                  Estonian SPL & Sound
                  @gargru

Comment

Niisiis, täna on asi esinenud juba 2 korda. Eile oli vaikus. Ei kujuta ette.

Viga tekib põhimõtteliselt siis kui tegevust ei toimu. Kui ma näiteks paar tundi järjest istun arvutis - mängin/kuulan muusikat jne, siis ei ole midagi. Korra oli, aga üldiselt tuleb siis kui arvuti on idle's. Creative'st pole veel kirja ka tulnud.
                    Estonian SPL & Sound
                    @gargru

Comment

ühinen Tartu Petsi arvamusega: esipaneeli USB ei toimi korralikult.
                      mul küll mäkk, aga samalaadi probleeme esinenud lisakaartide ja arvuti magamisega.

Comment

Naljakas on ka see, et eest ainult ühe USB auguga töötasid klapid - ehk siis sellega kus nad koguaeg olnud. Proovin tagant.
                        Estonian SPL & Sound
                        @gargru

Comment

Ei tea, kas suurt tolku on, aga mina prooviks seda, et paned klapid arvuti emaplaadil olevasse pessa, ja siis lükkad arvuti resale. Samuti võid uurida ka mingeid draiveri uuendusi
                          It works better if you plug it in

Comment

Driverid on ikka kõige uuemad, win7 beta driverid. Hetkel pole palju klappide peal olnud, aga pole enam esinenud seda janti. Teises USB augus ei tööta klapid üldse.
                            Estonian SPL & Sound
                            @gargru

Comment

nagu ennem mainisid, siis neil Fatal1ty klappidel on ju driver endal olemas. Seal see kala ongi. win7 beta ongi debugimise staadiumis, ega kõik ei peagi töötama koheselt. Kuna viimati mõne beta Windowsi peal kõik esimese korraga töötas
                              või windowsi peal yldse

Comment

Working...
                              X