Teade

Collapse
No announcement yet.

Väga vajan abi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Väga vajan abi.

autokere on üldmiinus, sealt kaudu käivad ka kõik teised elektriseadmed. Seepärast veetaksegi eraldi juhe akult otse...
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

eraldi juhe akult otse on ju kerega ühenduses, ehk siis kõikide teiste el.seadmetega enivei. või mis ?

E: mul endal on ka miinus kere küljest, mitte miskit häiret ei ole. cd lugemisel töötava mootoriga pannes kõrva lairibakõlari külge, mis ühendatud siis võimendiga on täisvaikus.
      viimati muutis kasutaja jannozz50; 15 June 2009, 20:15.

Comment

Ma pole sellist lollust veel kuulnud et - juhe veetakse akult
        - juhe võetakse ikka kereküljest

Comment

põhjenda ka... kui põhjendust pole, siis pole ju vahet

Comment

Esmalt postitatud Darkness500 poolt
            Tohib ma põhjendan.

Kui vead (-) juhtme otse akult on juhtme takistuseks koos otsastusega mõni oom ja läbides oma teekonna tulevad kaod ja häireid. Ega nalja pärast ei kasutata elektri paigaldiste sisenditel jämedat ristlõiget ning arvuti emaplaadi toitepistik on ka 24+4 juhet kõigest 5 erineva toitepinge jaoks, et takistused oleks väiksemad.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud Darkness500 poolt
              Mul on vähemalt allkirjas hoiatus, et ma postitan ebakaines olekus.
              Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
              Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Esmalt postitatud erku poolt
                Tohib ma põhjendan.

Kui vead (-) juhtme otse akult on juhtme takistuseks koos otsastusega mõni oom ja läbides oma teekonna tulevad kaod ja häireid. Ega nalja pärast ei kasutata elektri paigaldiste sisenditel jämedat ristlõiget ning arvuti emaplaadi toitepistik on ka 24+4 juhet kõigest 5 erineva toitepinge jaoks, et takistused oleks väiksemad.
                kas juhtme takistus muutub väiksemaks kui ma selle kerest võtan? või kas kerel siis ei ole takistust? (eeldame et keresse ühendades saame hakkama lühema juhtmega)

Comment

Jutt on teil hea. Võtke millioommeeter esimest korda elus kätte ja mõõtke ära.
                  Pole mõtet juudi kombel suhelda- pakkuge ise ka midagi.

Comment

Esmalt postitatud jyrs poolt
                    Mul on vähemalt allkirjas hoiatus, et ma postitan ebakaines olekus.
                    Tuled laiama sellega siia, et koguaeg täis oled?
                    Hea eeskuju küll noortele.

Aga see vist tüüpiline, et tänapäeval kõik joovad.

Hea, et ise selle reha otsa astunud pole. Hoopis selle üle peaks uhkust tundma ja tunnengi.

Comment

Esmalt postitatud tsimpa poolt
                      kas juhtme takistus muutub väiksemaks kui ma selle kerest võtan? või kas kerel siis ei ole takistust? (eeldame et keresse ühendades saame hakkama lühema juhtmega)
                      Kui see kere ajab seal püsivat pinget välja siis on kõik tore.

Mõningate kuulujuttude kaudu on tekkinud mõte et äkki tuleb vool akust.
                      Miinus läheb 1. juhet pidi keresse. Siis lähevad elektronid pikki kere kontaktini, siis jälle teist juhet pidi selle mängijani.
                      Sama lugu teeb ka pluss, vool ränndab läbi mitmete juhtmete ja ühenduste.

Kõik oleks kena kui tegu oleks ainult selle ühe ja ainsa lõugajaga. Istud autos paigal ja kuulad.
                      Selleks ju autot vaja ongi et kuulata.

Aga autos on veel paar asja mis akust voolu tahavad. Ja ka nende vool jookseb sama juhet pidi ja sama keret pidi. Kui see Teine vool muutub siis muutub ka pingelang 1. juhtmel ja kerel ja see lõugaja reageerib muutusele.
                      Ütled et ei reageeri. Siis on ju kõik korras. Milles siis on väga vaja abi?

Mina olen vaene inimene, minul pole mikrooommeetrit.
                      Aga seda "halba pingelangu" sai mõõta ka voltmeetriga. Akuklemmi ja kasutaja vahelt. On olnud juhuseid.

On võimalik et häire tuleb ka läbi õhu.
                      Selles veendumiseks võib võtta teise aku ja sellest eraldi toita kogu lisaseadet.
                      Kui ikka on häire sees, on asi halvem.

Comment

ja ise tuled laiama sellega, et naljast aru ei saa?
                        tõsi, konkreetsest naljast arusaamine vajab ka tehnilisi teadmisi...
                        ka mittepruukimine võib lollusega lõppeda (-;

Esmalt postitatud KT315A poolt
                        Tuled laiama sellega siia, et koguaeg täis oled?
                        Hea eeskuju küll noortele.

Aga see vist tüüpiline, et tänapäeval kõik joovad.

Hea, et ise selle reha otsa astunud pole. Hoopis selle üle peaks uhkust tundma ja tunnengi.

Comment

Lugesin neid postitusi ja mõte jäi tehnilise nalja mõistel pidama..

Esmalt postitatud tartu pets poolt
                          ennem unustasin ka tarka panna Igasuguste autoalaste häirete kõrvaldamine käib jah ka miinuse vedamisega kaabli abil. Kere ju üldmiinus, sealt võib ükskõik kuidas häireid sisse lüüa... paari sajaga saab teise toitekaabli ja asi vunts
                          Kui nii, siis võiks võtta kohe tõsise jämeda juhtme ja vedada akuni (-) klemmile, aga nagu igalt poolt kuulda on, et juhe müra sisse ei korja tuleb ta valida korralik varjestatud kaabel, mille varje mõlemad otsad saab kõvasti kere külge kruvida - asjal on jumet eks ?

Comment

Mina arvan et õigem on võtta mass ikka kerest- miks - kuna kui võtta otse akult - siis tuleks ka raadio võtta selle miinuse juhtme pealt. Kui seda ei tee siis võib tekkida potensiaalide vahe kere ja miinus juhtme vahel mis nüüd kindlasti põhjustab mingit jama. Antenni massi ju ei isoleeri? jne.
                            Teema algataja on viletsa võimendimaanduse tõttu eeldatavasti makis või võimus läbi lasnud kaitsme mis ei lase võimendit töötada massi saades üle RCA Testriga vaadates pole RCA mass ja maki mass koos.
                            Streetrace foorumis väga levinud teema.
                            Maailm oleks puhas ja süüta
                            kui poleks õllejogurtit
                            - Õ.Õ.

Comment

Working...
                            X