Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suur tänu, eks ma proovin.
    Head vana aasta lõppu

Comment

Hakkasin asja kerima ja siis arvutasin, et traat tuleb väga pikk. Sain teada, et pii*raadius ruudus saab teada ühe keeru pikkuse ja selle korrutan nii mitme keeruga kui on vaja pooli jaoks, saan teada umbes kui pikk tuleb traat. Niisiis 3mH jaoks on vaja umbes 500 meetrit traati
      Midagi on valesti :-/ Äkki ???

Comment

valesti pole midagi, nii ta ongi!

Comment

Mul siin vaja neid 8 tükki teha. Mul läheb siis umbes neli kilomeetrit traati vaja
          On äkki kellelgi vanu kõlareid, mis ei tööta või midagi sellist, millelt saaks kolmeribalisele kõlarile filtrit. Või ainult poole. Mul on konded olemas. Ostaks.
          Oskaks keegi nõu anda, mida teha ??? Kust saaks pikka traati, poole või midagi mida kasutada saaks.

Comment

kuskil müüdi vist mingit spetsiaalset mähkimistraati, selle induktiivsus on võibolla suurem ja siis ei kulu traati nii palju. aga kas lihtsam poleks osta valmis filter????

Comment

Head uut!
              Kas vanast (teleka vms.) trafost ei saaks traati leida? Võrgutrafo kerimine vanast traadist on ohtlikuvõitu (isol. paha) aga filtrile ehk sobib.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas lihtsam poleks osta valmis filter????
                Kui keegi teab kus müüakse (odavalt) sobivaid filtreid kõllidele ja woofritele siis võiks teada anda.

Comment

Filtreid müügil kaubandusvõrgus ...
                  Üks koht Noor Tehnik Luise tn; teine Reti kauplus Kunderis.
                  Head susserdamist !

Comment

Esiteks ma ei usu nüüd küll et sul läheb 1 ppoli peale 500 meetrit traati - see on ju pool kilomeetrit?!?!
                    Teiseks - ringi ümbermõõdu arvutamise valem on selline - C = 2pii*r. Pii*r ruudus on ju pindala arvutamiseks.
                    Kolmandaks filtreid saab Noorest Tehnikust, aga saab ka Audesest tellida.
                    Ja head uut ka minupoolt!!!
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Seda ma mõtlesin, et midagi on valesti. Mõtlesin ka, et 500 meetrit ikka pooli ei lähe Uued arvutused näitasid, et 3mH pooli läheb 36 meetrit eks see on õige, aga ikkagi natuke palju, et ise kerima hakkata, kui mul on vaja neid 4 tk.
                      Oskab keegi öelda, kust Tartust võiks filtreid saada?

Comment

tartus saab filterid autopoodidest, näiteks seal vaibaparadiisi lähedal on üks pood kust saab. selle poe url: www.akustika.ee

Comment

Akustikas ei ole selliseid nagu vaja Oskab keegi öelda palju umbes S-90 filter Noores Tehnikus maksab?

Comment

Kahjuks neid S90 filtreid Noores Tehnikus ei müüdagi. Tegelikult kahtlen kas neid üldse kusagil enam müüakse.
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

äkki keegi müüb neid... ma alles nägin,et keegi müüs s90 kasti 100kr eest maha(bassikat vist polnud)-filter ja kesk/kõrg valjukad olid sees..

Comment

Helistasin sinna ja öeldi, et neil s-90 oma ei ole, aga midagi sarnast on olemas. Äkki saaks keegi uurida, mis neil seal täpsemalt on. Palun!

Comment

Working...
                                X