Teade

Collapse
No announcement yet.

laekõlarid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

laekõlarid?

heips,
    oleks vaja 12 ruutmeetrisesse plekist ripplaega ruumi (vannituba) kõlareid. tevalos müüakse visatoni laekõlareid mis on mõeldud ripplae sisse paigaldamiseks. mul selline tunne et kas selline asi vähegi aktsepteeritavat 'bassimatsu' annab välja? ja kas ta lage resonantsi (plärisema) ei aja.

või oleks mõtekam hoopis kõllid seina peale panna?
    mis arvate? (ps, ärge hakake lahkama teemat miks peavad vannitoas kõllid olema).

tänud.

sry se on küll offtopic mul aga ma toetan seda et vannitos kõlarid... mul ka ntx oli plaan et viin vannituppa tv ja kõllid jne et hea vannis vaadata/kuulata aga siis jäin hoopis mõttele et mazzaasivann magamistuppa kust ma näen nii tv-d ja saan tümakat kuulata ja kõike muud
    Ma lihtsalt pidin seda kirjutama
    Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Vaata et kõlar eriti niiskust siis ei saaks :P
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Vaata et kõlar eriti niiskust siis ei saaks :P
        sinna on tal vaja selliseid kõlareid,mis kannatavad niiskust.. sest kui otseselt vett peale ei aja,sis see ei tähenda,et niiskust ei saa.. veeaur ka rikub tavalised pappkoonusega valjukad ära..

Comment

mina pakuks välja sellise lahenduse, et bassimatsu saamiseks kasutada transmission-line disaini. ruumi nurka saab ilusti teha ühe 2-meetrise liini(kolmnurkne pikk toru siis maast laeni) ja siis miski veekindel visatoni element matsuma
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

vanni alla on subwoofer julmalt mõnus, soovitan
            aga uuri natukene paatidele kõeldud valjukaid

Comment

Working...
            X