Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlar võimu taha?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

8)
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

aga pildid?

Comment

saan teie käest vast teada seda ka, kas ma 4 oomist woofrit võin järgi panna.
        Said siis W@alduri käest teda?

Comment

4 oomine woofer võib taha minna aga võim ei tohi põhjas olla (vastava toite ja kõlari takistuse suhtejärgi on 100W lubatud vaid 8 oomistele kõllidele).

AAA, kes pilte tahab, siis algeline leht on selline

www.zone.ee/feeldabeat

töötab praegu esimeset pildi osa ja viimane "asi"
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

mulle jäi silma just see viimane "asi"

a kas kitsaks ei jää.Mu nurk(üks osa sellest)näeb välja selline http://www.zone.ee/foorumnoeasy/tiit/IMAGE0008.JPG?2
            natuke teise nurga alt selline http://www.zone.ee/foorumnoeasy/tiit/IMAGE0050.JPG?2
            muusika on kuulamiseks

Comment

Kuul nurk,
              see minu "asi" on mu toa otsas, seal on pelgalt tehnika, mujal on voodi ja laud ja muu värk. Mis võimust arvad?
              Erilahendused.
              PS või mail.

Comment

Viimistlus võiks parem olla, a tähtsam on ikka see miss seal korpuse sees on..
                muusika on kuulamiseks

Comment

tuumik- mis compaqi seadeldis sul seal pildil oli, kas see on sinua arvuti?

Comment

njah.Minu oma küll.Noh selline dekoratiivse tähtsusega rohkem.Iluasi.133mhz 1,2gb 32ram +veel täielikult välistatud arvutile lisaseadmete ja arenduse lisamine.(kel on vanem kompak see teab)
                    Praegu on virna lisandunud brig 001, külapeal vedeleb estonia 010 eelvõim...midagi on kindlasti veel kuskil külapeal.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

off topic: ei no hästi panete :P
                      kuda te nendel töö laudadel töötate ja kudias te sealt üldse midagi üles leita

Comment

OT jätkub: sellistes rägastikes sünnivadki parimad asjad ;D

Comment

aga võimu juurde tagasi tulles:
                          natukene pahtlit muudaks asja välimust kohe palju.. aga jah.. kui sellel asjal ikka eluiga on,sis peaks hakkama ka raha koguma..

Comment

Ütleme nii, et sellel võimul mis w@ldur mulle tegi on isegi natuke parem ja korralikum viimistlus, kui nendel mis ta enda piltide peal olid, kuigi mul natuke suurem vist. Pilte ei ole sellepärast saanud ise panna, et endal pole veel digikaamerat ja sõpra pole ka viitsinud tülitama minna. Aga noh enamvähem saite aimu millised need w@lduri võimud on ta enda piltide pealt. :-/
                            Muusikahull!

Comment

OT: heh päris pullid nurgad teil.. ;D aga w@ldur said oma hiiglasliku kasti valmis ve?
                              F&F

Comment

To Altz:
                                homme j2tkan liimimist, panen voodri sisse ja vist yhe valjuka ka sisse (sain yhe 12" KA), astu ise ka l2bi, r22gid siis oma uuest p6rgumasinast
                                Erilahendused.
                                PS või mail.

Comment

Working...
                                X