Võimu korpuse juures tahaks isiklikolt ära proovida kas alumiiniumist, epost, üplastist...valamise.Võib päris huvitav tulla kui oskuslikult teha.Olen kuulnud, et epost täitsa edukalt tehtud.A kõigepealt peaks mingi asjaliku võimu tööle ikka aretama.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kõlar võimu taha?
Collapse
X
-
Nii asi korras . Tegin ikka selle takistitega värgi. Võtsin nii paremast kui vasakust kanalist signaali välja, tinutasin mõlemi otsa 100 oomise takisti ja tinutasin nende otsad kokku, ning panin sinna otsa veel ühe 10 oomise takisti, sealt sain siis monona (liidetud parem ja vasak kanal) + signaali, massi võtsin siis suvalisest - august keskusel, lasin võimu, panin alguses kaks 4 oomist 50W keskuse kõlli taha ja nii võim kui kõllid töötasid sama hästi kui orginaal kaabliga kõrvaklapi august võetud signaaliga. Ka nivoo oli umbes sama ja võimuga ei juhtunud midagi. Siis ühendasin selle 8 oomise võimu taha 4 oomise subwoofri ja kõik töötab ideaalselt. Kvaliteet on hea ja keerata annab ka, 1/3 peal volumest paneb juba toa vingelt vibreerima, niiet põhja ei pea panemagi, 2/3 peal peksab King Audio arvatavasti juba üle. Niiet see takistitega lahendus töötab ideaalselt ja line-out järele pole mingit vajadust. See w@lduri võim kannatab ilusti ka 4 oomi ära, mina olen rahul ja enam paremini olla ei saaksgi. Nüüd on siis see varjant testitud ja kellel veel midagi sellist vaja teha on sellele julgen seda kindlasti soovitada. Ja ostke kõik w@ldurilt võimu ka, see on kvaliteetne ja norm asi!Muusikahull!
Comment
-
Jah nii ta on jah, et ma keerasin subwoofri võimu mingile keskuse helitugevusele vastavalt endale sobivaks ja kui ma nüüd keskusel volumet juurde või vähemaks võtan, siis vastavalt muutub ka subwooferi helitugevus. Loomulikult saan wooferit eraldi ka reguleerida vastavalt vajadusele ...Muusikahull!
Comment
Comment