Teade

Collapse
No announcement yet.

CD-Player probleem?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CD-Player probleem?

    Oman firma Memorex mp3 cd-playerit. USA'st toodud, väga tase aparaat. Asi mängib siis tavalisi audio plaate, CDR, CDRW ja mp3 vormingus plaate ükskõik mis bitrate ja ka varjable bitratega. Tal on nelja realine display, mis näitab loo nime, kataloogi, artisti jne. Loomulikult ka loo pikkust ja all käib ka winampi sarnane visualatsioon. Lugu saab otsida nii pealkirja, kausta järgi, kaustu saad vahetada nagu windows exploreriga, tal on nii kõrvaklapi kui liiniväljund, kaasas ka kassetiadapter ja autoadapter, vinge välimusega. See siis väike tutvustus.

    Nüüd tekkis probleem, et pärast ühe mp3 cd kuulamise lõppu kui uut plaati hakkasin panema tuli ette kiri no disk, mõtlesin et plaadi viga, proovisin ka teisi plaate, nii audio, mp3 kui rw, plaate - ei midagi, enam ühtegi cd-d ei loe. See pidi olema cd-playerite ja eriti vist memorex'i tüüpiline viga, nagu ma sama probleemiga inimestelt netifoorumitest leidsin. Seal kellelgi lahendust polnud ja Memorex helpdesk ka ei vasta. Memorexil esinudust eestis pole. Mida teha ja milles viga võib olla? Äkki kellelgi sarnast probleemi olnud. Patareide viga pole, tegin playerile ka restardi (ühe nupu pealhoidmisega), aga midagi ei muutu. Ühtegi plaati ei loe. ???
    Muusikahull!

    #2
    kas lääts liigub ja kus ta seisma jääb

    Comment


      #3
      Lääts liigub vaid niipalju, et kui käega ta kaugemale lükata, siis play nuppu vajutades tuleb ta plaadi algusesse tagasi. ???
      Muusikahull!

      Comment

      Working...
      X